Ahoj holky.
Brali jste při snažení nějaké vitamíny popřípadě jaké?
Femibion 1 🙂 Měsíc a půl před vysazením HA, povedlo se na poprvé, zda to až tak pomohlo, nevím. Prášky jsem brala 9 let 🙂
Kyselinu listovou, víc nic. Ani tehotenske vitaminy jsem nebrala. Jen pak na predpis od doktorky Magnsesium.
nic..ani u jednoho..ale.hludala jsem ovulaci pomoci testu.
Nosifol, Gynex a směs sušených bylinek na podporu otěhotnění, že který jsem si dělal čaj.
Myslím si, že je to hlavně o psychice.. já po celé těhu pouze listovku.. ze začátku 800 a teď 400 termín mám za měsíc a půl.. a vše ok..
půl roku před snahou o mimčo jsem vysadila HA a pila kontryhel na srovnání cyklu, nasadila listovku a první měsíc "snahy" (vlastně spíš nehlídání se...) bylo hotovo 🙂
Díky za rady. Jj, je to hlavně o psychice. Snažíme se půl roku. Jednou z toho biochemicke tehu. Léčila jsem se se sníženou funkci štítné žlázy tak v pondělí jdu na krev a koupím tu listovku.
Fertility blend 👍
Já beru na doporučení Dr nosifol 😊
@veronika8808 listovka ani femibion ti k otehotneni nepomuzou, jsou to jen vitaminy, ktere pripadne potrebujes, kdyz otehotnis, pro miminko... brát je určitě ber, ale nic od toho nečekej... k otehotneni muzou pomoct bylinky jako kontryhel, ale na nej bacha, může rozhodit cyklus, popř třeba gynex kapky
Kyselinu listovou, jinak nic, žádné vitaminy pro těhulky. Pila jsem Vincentku na doporučení gyndařky......dodnes vlastně nevím proč, nikdo jí nepil v těhu🤔🤔🤔 ví to někdo? Jedla sem hodně ovoce, zeleniny a dvakrát týdně ryby😀
@kachna001 to jsem teď hodně četla že Kontryhel může rozhazet cyklus což bych nerada protože MS mám pravidelnou po 27-28 dnech
Ja pouze kyselinu listovou a obe tehotenstvi napoprve 👍
@veronika8808 kyselina listová, vitamín E na doporučení gynekologa (já i manžel) a zdravější životní styl hlavně 😉 hodně štěstí
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zinek,selen,magne,jinak nic nezabralo 😉