Vím, že těchto diskuzi je tu mnoho, ale prosím i já o názor - MS mešká 4 dny, zajela jsem dnes jen na skok do lékárny pro test, meli pouze citlivost 25 a je dělaný teď z odpolední moči ( vypila jsem dnes tak tři litry vody 😀) ale přesto.. já nejaky náznak vidím .. co myslíte?
Vidím, zkus desítkový test, držím palce!
Taky neco vidim
Taky jsem takto měla 1.tt a jsme v tom
Tak dnes ráno test 25 a bílo.. ale dopoledne zajedu pro 10tkový, moc naděje tomu ale nedávám :(
Neváhej flintu do zita,udelej test a uvidis
No upřímně na 4 dny zpoždění je i to nahoře hodně hodně malinko. Asi tam něco bylo, ale.. Kolik DPO jsi?
Ahoj, já nevidím nic, ale to nic neznamená, sama jsem měla x testů negativních a už jsem byla těhotná... Ono to u někoho jde vidět hned a jasně a u někoho ne...
Holky, moc díky.. ale nejspíš nic, test desítkový také bílý 🙂 každopádně děkuji 🍀
Nevzdávej to, měla jsem pozitivní test asi až po 10 - 12ti dnech vynechání menses, předtím stále negativní...
Jste skvělé, moc děkuju 🍀 dám vědět, jak to dopadlo 🙏
Měla sem to samý a mám skoro 3 měsíční holčičku. Byt tebou skočím si pro clearblue digitální test mě vyšel když sem byla těhotná 9 dní. Budeš mít větší jistotu. Za mě jsou ale gratulace na místě 🙃
@hina12 já si čím dál víc říkám, že včera ten test byl vadný nebo nějaká chyba, protože dnes ráno bílo a odpoledne 10.tkovy test také nic. Takže se smiruji s MS 😣🙏
@hina12 ty jsi měla také takový mini dušík na testu?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ano vidim,ted musi silit 🍀🍀🍀