Ahoj chtěla bych váš názor. Poslední ms jsem měla 10.6 a ovulaci 24.
Jde o to, že jsem před dvema měsíci musela na přerušení těhotenství. Dnes od rána je mi na zvracení , cítím se tak nějak divne...myslíte že by tam mohlo něco být? Je to asi ještě brzy testovat že? A mohla bych otěhotnět hned takhle po potratu?
Jde to špatně vidět na fotce,ale opravdu tam slabounka čárka je. Do dalších měsíčku mám ještě 8 dní...
@martulka88 no právě taky nevím... Lezlo mi to dost pomalu nahoru, některé testy lezou rychle. Nejdřív se ukázala silná a postupně zeslabovala, ale malinká čárka tam zůstala. Myslim, že je stejně ještě dost brzy. Počkám ještě pár dní a zkusim znovu, jestli tam něco je, tak už by to mělo být vidět líp...
2 mesice od preruseni tam muze byt pocinajici nove tehotenstvi, ale klidne take jeste zbytecek hormonu z predchoziho. Poznas to za par dnu, jestli carka bude stejna nebo bude silnejsi. To cekani je des, ale jina cesta neni 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@viky000 Stín tam je, ale jestli je to čárka nebo ryska, to nikdo neví. Počkala bych alespoň 2 dny a znovu otestovala. Já měla ducha 5dnů před MS a vždy jen, když jsem byla těhotná. Vím, jak tu velmi častou píší, že mamatesty dělají falešné duchy, ale já kdykoliv nebyla těhotná, vždy sněhobílo.