Dobrý večer vidíte niečo na testiku ? ❤️
@stelka23 kolik dnů si po ovulaci? Kolik dnů meska ms?
Nee :(
@lachtanice86 som týždeň po ovulacii . A ms mi nemeška až o tri dni mám dostať ale urobila som si test .
Já vidím a moc dobře 😉
@leniczka23 potešili ste ma veľmi ❤️.
@stelka23 týden po ovulaci je na test zbytečně brzy.
Já ho tam vidim-a u Mudr noc. Já ho nevidím -a u Mudr bude. Reakce- ty baby jsou slepé nebo pitomé. Ty sama ho vidíš,tak proč se ptáš? 3dny do menzesu- proč děláš test a nepočkáš do MS. Pardon,připadá mi to tady,jako by to bylo, čím víc ano tím větší šance na TT,takové sbírání like jak na FB. Návod v krabici - nikdy jsem nečetla- v případě nejistoty sbirejte názory na netu.
Já nic nevidím, ale z těch hloupých keců některých si nic nedělej, nevěřím, že bys byla sama, kdo si dělá test dřív než musí. Když jsem čekala malého, udělala jsem si test přesně 10 dní po ovulaci, kterou jsem měla potvrzenou lékařem, a měla tam nádhernou dálnici, a to mám ms strašně nepravidelne. Teď se snažíme o druhé, po potratu to nejde, a taky bláznim dřív, teď jsem měla v pondělí ovulaci po vyvolání a dr mě sám řekl, za 10 dní zkuste tt. Takže v klídku 😉
@verulevrtule ďakujem za názor ste zlatá . Áno niektorí asi nechápu iba dávajú blbé komentáre . A tým si myslia že sú zaujímavé . Ale vám ďakujem ❤️
@stelka23 já vidim. Docela hezky dušík
@novamamina ďakujem vám za váš názor ❤️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj bohužel vidim jen risku ne ducha