Vidíte na tt něco?

stelka23
25. pro 2020

Dobrý večer vidíte niečo na testiku ? ❤️

alexkisss
25. pro 2020

Ahoj bohužel vidim jen risku ne ducha

stelka23
autor
25. pro 2020

@alexkisss no na fotke to vyzerá ako bez farby ale je to trošku naruzovele😊. Tak neviem a na negative čo som pridala tiež som tam niečo videla .

lachtanice86
25. pro 2020

@stelka23 kolik dnů si po ovulaci? Kolik dnů meska ms?

verulevrtule
25. pro 2020

Nee :(

stelka23
autor
25. pro 2020

@lachtanice86 som týždeň po ovulacii . A ms mi nemeška až o tri dni mám dostať ale urobila som si test .

leniczka23
25. pro 2020

Já vidím a moc dobře 😉

stelka23
autor
25. pro 2020

@leniczka23 potešili ste ma veľmi ❤️.

lachtanice86
25. pro 2020

@stelka23 týden po ovulaci je na test zbytečně brzy.

lucca35
26. pro 2020

Já ho tam vidim-a u Mudr noc. Já ho nevidím -a u Mudr bude. Reakce- ty baby jsou slepé nebo pitomé. Ty sama ho vidíš,tak proč se ptáš? 3dny do menzesu- proč děláš test a nepočkáš do MS. Pardon,připadá mi to tady,jako by to bylo, čím víc ano tím větší šance na TT,takové sbírání like jak na FB. Návod v krabici - nikdy jsem nečetla- v případě nejistoty sbirejte názory na netu.

verulevrtule
26. pro 2020

Já nic nevidím, ale z těch hloupých keců některých si nic nedělej, nevěřím, že bys byla sama, kdo si dělá test dřív než musí. Když jsem čekala malého, udělala jsem si test přesně 10 dní po ovulaci, kterou jsem měla potvrzenou lékařem, a měla tam nádhernou dálnici, a to mám ms strašně nepravidelne. Teď se snažíme o druhé, po potratu to nejde, a taky bláznim dřív, teď jsem měla v pondělí ovulaci po vyvolání a dr mě sám řekl, za 10 dní zkuste tt. Takže v klídku 😉

stelka23
autor
26. pro 2020

@verulevrtule ďakujem za názor ste zlatá . Áno niektorí asi nechápu iba dávajú blbé komentáre . A tým si myslia že sú zaujímavé . Ale vám ďakujem ❤️

novamamina
26. pro 2020

@stelka23 já vidim. Docela hezky dušík

stelka23
autor
26. pro 2020

@novamamina ďakujem vám za váš názor ❤️

stelka23
autor
26. pro 2020

@lucca35 niesom prvá a ani posledná čo sa pýta a keď máte blbé poznámky tak si ich nechajte pre seba . A keď sa chcem poradiť s rozumnymi ženami tak vy sa nezapajate . Ďakujem za porozumenie . Pekný den.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru