Ahoj holky,
prosim vidite neco na testech? Jsou delane 10dpo vecer z naredene moci a nebylo to v limitu. Myslite, ze je sance? Vidite tam neco? Neni to treba jen ryska? Prislo mi, ze to neslo moc vyfotit a videt to slo jen taky pod urcitym svetlem. Je to Mamatest, jake s nim mate zkusenosti? Dela falesne dusiky? Snazime se uz rok a pul a ducha na Mamatestu mam poprve, tak nevim, jestli to muze neco znamenat. Moc dekuju za reakce.
Za me bilo
Také bohužel nic nevidím 🤷🏻♀️
Ne
Na té ztmavené fotce náznak vidím. Ale pořád bych to brala jako negativní. Uvidíš za dva dny.
Večer a ještě po limitu. To je přesně opak než je v návodu. Do limitu má být výsledek proto, že po zaschnutí může vystoupit ryska, která se dá zaměnit s pozitivním výsledkem. Na výjimky bych se nespoléhala.
ahoj ja ducha vidím celkem zřetelně na 10dpo hezký duch...ted jen aby sílil...držím palce
@aselluska To máš pravdu, klidně to může být jak říkáš a pravděpodobně to tak i bude. Já se spíš chlácholila tím, že když je to dělané večer z naředěné a ještě docela brzy před termínem ms, tak že proto to nebylo v limitu a proto je tak slaboučký no. Běžně takto testy nedělám, nevím, co mě to popadlo. Párkrát jsem ale už testovala a nikdy tam nic nebylo, tady se mi pak něco zdálo, když jsem chtěla jít test vyhodit. Najednou člověku svitne aspoň trošku naděje :/
Hele já něco vidím,ale těžko říct co 😅 hezky ráno z ranní moči a budeš mít jasno ✊
před meškáním MS?, večer, test po limitu ...všechno špatně... že si to holky děláte... chápu netrpělivost, ale o co větší naději ti dá test, kde lovíš ducha, který tam ani asi není (vás s ostřížím zrakem, nebo lepším rozlišením displeje/monitoru tedy obdivuji, já tam fakt nic nevidím) než vydržet ještě pár dni do MS, jestli dorazí nebo nedorazí...
je to tady denně x krát... vždy se najde pár, co ducha vidí a pár co nevidí...vím, co chce každá slyšet spíš... ale mě tohle přijde jako zbytečné trápení... a když už tam dušík je a MS stejně dojde...o to větší zklámání to pak musí být... celé těhotenství je pak následně o čekání...na první kontrolu, na srdíčko, na první screening, na další screening, na každé další vyšetření, na porod... a nic z toho nejde uspěchat...
takže za mě doporučuji vyčkat do MS a zbytečně se takhle netrápit...
Ja teda vidim, ale zatim nic nerikajici naznak, zkus zitra rano
Já tam něco vidím. Jestli z toho ale něco bude, ukáže až čas. Pokud tam nějakého ducha vidíš, tak tam zřejmě je, na žádných fotkách to prostě není nikdy tak dobře vidět jako v reálu. Testuj dál z ranní moči a sama uvidíš, jestli čárka zesílí, není nutné tady hned dávat fotky testů, aspoň se pak vyhneš poznámkám, proč testuješ tak brzo. Já taky testuju brzo, už od 8DPO, abych chytila případného ducha kvůli lékům.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nic nevidím 🤷, mamatesty jsou dost citlivé, zkus to ještě za pár dní znovu a uvidíš 🍀