ahoj prosím vidíte mini dušíka po namočení foto mokré ostatní fotky už po více minutách cca 35 minut.ovu nevím kdy byla snažíme se dost dlouho a nic.
Možná na spodním, ale musím se hodně moc snažit.
taky možná na spodním
Ja vidim asi na všech. Kdy ma (ne)dorazit ms?
Taky vidím na všech ,kdy vám má dorazit menses
Já zas možná 👻 vidím na tom prvním...
Ale je to až po limitu nooo
Tak to bývá většinou spíš fakt ryska...
To je dobrý říct hned, že to je po limitu, po limitu je neplatný výsledek
@jjasmina dyt jeto tam psané??
Vidím na všech, držím palce 🙂. Víš, kolik dní jsi po ovulaci? Jak dlouho se snažíte?
Snažíme se cca 2 roky nevím kdy byla ovu vůbec jí nehlidam se mi říkal že neznamena že když mám ovu tak otehotnim
Tak zkus test stejné značky za 2 dny, už by to mělo být vidět lépe, jestli je to opravdu duch a ne ryska. Dej vědět 🍀
Vidím ducha na všech 😍 zkoušela jste dnes znovu ?
Ahoj dnes jsem nezkousela,jen prsa mě snad narostly o 2 čísla 😂😂zkusím odpoledne
Já tam ale něco vidím počkala bych
Zkus Mamatest. Jako jediný mi ukázal čárku brzy. A nebo z Benu, ty jsou taky skvělý
Joo? Jen MS už byla před týdnem.noo tak nevím
Jestli ste měla minulej týden ms, tak je to asi jasný.. Ikdyž teda známá měla ms 5 měsíců a netušila, že je těhotná 😀
Je mi to jasný.ale je to tam no to ale.
Já bych třeba po ms už netestovala
Max mi několikrát udělal falešňáky.. Tady nějaký náznak něčeho vidím
@mzacikova také mi udělal už 2 duchy a nic ale proč když holky aiho většinu chválí?
Za mě jedině Mamatest a nebo z Benu. Jiným už nevěřím. Proč dělají duchy netuším 🤷♀️ když jsem opravdu těhotná byla, ale odešlo to a MS (takže vlastně jsem těhotná ještě nebyla, ale ke spojení došlo), tak byla čárka vidět, jen nesílila, to už žádný duch nebyl.
Mamatest nemám benu nemám u sebe ve městě takže bohužel mám ještě plastovy test dr max tak nevím zda ho udělat ale asi ne když vyjde stejně hovn..
Když jsi měla před 6 dny na testu ducha, teď je tam stejný duch a měla jsi menses, tak z toho nejspíš nic nebude a byla to ryska.
@shaslott na obou,ale na tom vrchním víc
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Vidím na spodním. Ale může to být ryska