Velmi citlivá prsa. Snad samovolný potrat?

ivettestrack
6. únor 2024

Holky, už jsem dotaz hodila i do jiné skupinky, ale pak jsem našla tuto... dvě poslední těhotenství loni skončila samovolným potratem, resp. skončila vždy srdeční akce a pak se týden čekalo, tělo nic nevyloučilo, nekrvácela jsem, takže revize. Teď to asi bohužel bude podobné. Ve čtvrtek jsem měla být 7+3, vypadalo to na 6+3 velikostně a místo srdeční akce jen vlnění, které bylo i o pár dnů dřív (tehdy jsem byla na pohotovosti po napadení dívkou v práci pro kontrolu). za 5 dnů vyrostl plod o 1mm a mam dva hematomky, nic víc). Byla varianta vysadit Progesteron besins, který beru 2-0-2, nebo to prostě nechat, což jsem udělala, nebudu něco vzdávat jen tak....neměla jsem žádné extra příznaky, takže nemám pocit, že by skončily, naopak, od včera mě začala bolet prsa. Už tak někde v podpaží, bradavky - velmi citlivé. K dr jdu až 12.2., nyní jsou jarní prázdniny a dr. má dovolenou. Pohotovost se mi jeví zbytečná, není to, že by se to nedalo vydržet. Ale spíš, že 2 potraty jsem zažila a tak to nebylo, naopak, z ničeho nic minule jakoby prsa spadla. Teď jsem neměla prsa větší při těhu a teď začaly bolet/být citlivé, což neznám. Nemáte někdo zkušenost? V jakém týdnu jsem vlastně nevím, když to neodpovídá (poslední MS 11.12. a ovu a styk 21.12). Jde mi o to, zda jsem některé zažila bolest prsou po samovolném potratu. Díky za reakce.

adruska27
6. únor 2024

@ivettestrack odpovím na tvou poslední otázku, po samovolném potratu mě prsa bolet přestala, bolela mě od začátku těhotenství, ale potratem to skončilo 😁
Někomu začínají příznaky těhotenství až déle, zatím bych se vůbec nestresovala, může to být úplně jakkoliv ještě, držím palce 🍀

nikolite
6. únor 2024

Ja naopak myslím že bolest prsou je dobré znamení. Samozřejmě ti nikdo nenůže říct jestli je vše v pořádku, ale bolest prsou je typický těhotenský příznak na začátku těhu. U samovolného potratu právě bolet většinou přestanou ...

ivettestrack
autor
7. únor 2024

už to pominulo, ale dva dny prsa bolela extrémně, tak uvidíme.