Velký pokles bazální teploty 6 DPO. Zkušenosti?

amalka2981
13. čer 2022

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost, ještě se mi to nestalo a to měřím pravidelně už rok. Dnes jsem 6DPO a teplota vyrazne klesla. Včera mě celý den bolel podbřišek (jak kdyby měla přijít MS) a záda (jakoby v kříži). Myslíte, že je možné, že MS přijde takhle dříve? Děkuji

gbp
13. čer 2022

@amalka2981 mohlo by to byt zahnizdovani, teda pokud byl sex 😄. muze to byt taky jednorazovy vykyv, to obcas byva. tak uvidis dal. ja sem takto zahnizdovani namerila a pak jsem mela i hezkou tehotenskou trojfazovou krivku.

ivetkafek18
13. čer 2022

Muze to byt implementacni pokles. V jeden den par dni po uvulaci teplota rapidne klesne a tehdy jde o uhnizdeni. Zitra by ti mela opet teplota vxletet nahoru. Ja to jeden mesic take tak mala ale neudrzelo se a vyplavilo. Takze to zas nemusi automaticky znamenat uspesne tehotenstvi no sance tu je. Drzim palce 🙂

amalka2981
autor
13. čer 2022

super, děkuji za info, holky 🙂 tak uvidim, nooo. Dnes ráno jsem i úplně maličkato špinila, ale teď už vůbec nic.. kdy myslite, že bych mohla zkusit test? O víkendu už by mohlo jít popřípadě něco vidět?

kocila
13. čer 2022

@amalka2981 test nejdříve 10dpo...vydrž..

gbp
13. čer 2022

@amalka2981 to spineni by mohlo byt k tomu uhnizdovani 👍 taky bych zkusila test nejdriv 10 dpo. ale ani pozitivni test ti nezaruci, ze pak neprijde ms. zalezi, jestli chces byt kdyztak zklamana, ze to bylo biochemicke 🤷🏼‍♀️ ted bych se maximalne hodila do klidu co to pujde a uzivala si to tajemstvi a prekvapeni, ktere bude nebo nebude ☺️❤️

elfka21
13. čer 2022

@amalka2981 taky jsem měla pokles přesně 6 dpo. Teď mám roční dceru. Ale víš jak… je to úplný začátek…

ivetkafek18
13. čer 2022

@amalka2981 uhnizdneni je tak 2-3 dni a pak se začina uvolnivat hormon hcg takže ja si myslim že v patek nebo sobotu by uz neco mohlo byt videt

amalka2981
autor
14. čer 2022

Ahoj holky, moc děkuji za reakce 🙂 dnes bazální teplota trošku stoupla, tak snad je to na dobré cestě. Děkuji moc za zkušenosti, teď je to ve hvezdaaaaach 😁

ivetkafek18
15. čer 2022

@amalka2981 dej pak vedet. Drzim palce 🙂