Stalo se vam prosim nektere kratce po ovulaci ze vas bolel podbrisek a bylo zle od zaludku?vim ze na dohady jestli jsem tehu nebo na tehu test je brzo,ale doslova me to zkolilo tak se bojim abych nemela nejaky zanet nikdy jsem to tak nemela...
@vaseli16 ne.
@vaseli16 pokud jsi v nejake skupine snazilek, tak zjistis, ze to je normalni. Jen se sledujes. Je sice pravda, ze snazilky (vim o cem pisu, sama jsem byla snazilka) bohuzel si umi podvedomky nektere veci vsugerovat a jsou "tehotne" kazdy mesic a nakonec zjisti, ze nejsou. Ale nektere zeny jsou opravdu hodne citlive a citi to. Kazdopadne drzim pesti, aby to bylo miminkem. Dej pak urco vedet, jak to dopadlo 😊 Uz si to miminecko zaslouzis 😉 hlavne, at je vse tentokrat v poradku.
Při několika pokusech o umělé oplodnění jsem se samozřejmě po zavedení embrya furt pozorovala. A cítila různé píchání, tlaky.. Nikdy se nezadařilo. Pak jsem se na to soustředila i v měsících, kdy k oplodnění 100 % dojít nemohlo (partner by v zahraničí) a "překvapivě" jsem stejné píchání a tlaky pozorovala taky. Neboli moje rada - nepozorovat se.
Mmch. 3 DPO se embryo teprve koulí vejcovodem do dělohy a má 8 buněk, takže dost dobře nemá jak vyvolat bolest ani nevolnost a tyto projevy budou spojené spíš s něčím jiným
@vaseli16 ted, kdyz se mi potvrdilo tehu, citila jsem po ovulce popichavani, pak jsem citila i uhnizdeni, zakousaval se asi poradne (dokonce i hematom se udelal diky kteremu jsem pak v 5+5 zacala zpetne spinit). Manzelovi jsem i rekla, ze me nejak picha podbrisek, ze to asi bude miminko (bylo to par dnu pred ms). Ale nebylo mi spatne od zaludku, to zacalo az v 5+5spolu se spinenim. Takze za me tu cestu citit muzes. U prvniho syna jsem se v noci probudila, mela ruce na brisku ve tvaru srdicka a rekla si nahlas, ze jsem tehotna (asi se zahnizdil) par dni pred terminem ms, pak jsem si rekla, ze mi asi radne hrabe, ale fakt jsem byla tehule.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@vaseli16 mi osobne ne, ale znam par zen, co to tak mely 😉