Ahoj, jak jste měly velký folikul, když vám píchli Ovitrelle? A který den cyklu to bylo? A povedlo se?
Velikost folikulu 21mm. Den cyklu si nepamatuju. Ovulace proběhla 12-24hodin po aplikaci. A povedlo se. Dnes díky tomu procesu začínáme 31 týden těhotenství.
@arkapo ptala si se,na jak velkem folikulu se ma pichat,takze jsem ti odpovedela a urcite i vis,ze ovitrelle je casovana injekce,kdy se ovulace pri dobre velikosti folikulu spousti od 36-48hod,snazeni se doporucuje po 24hod a dale…
A ne, ani aplikace ovitrelle nepomohla,jelikoz mam jeste jiny zdravotni problem
@arkapo mě byl píchnout ovitrelle při velikosti 22mm. A bylo to jedenáctý den cyklu. No a teď čekám jak to dopadlo.
@michaela_pol To je hezké! A vyšlo to napoprvé nebo jste měli více Ovitrelle pokusů?
@terezkajahudka Já právě v sobotu zjistila, že nedopadlo. Tak přeju, ať jsi jiný případ než já. Načasování si myslím, že bylo dobré. Píchnuté 9 DC, cyklus mám 25 dní, při velikosti 21 mm, styk tři dny po sobě. Ale bohužel nic. Takže mě čeká další kolečko.
@arkapo ovitrell pichnut do 12h sem mela ovulaci(bolestivou)ale povedlo se. Ted ji jsou 3 roky a zlobi jak cert🤣🤣❤️❤️
Napoprve🥰🥰
@arkapo první injekce. Čekali jsme na termín na ivf, ale pořád se něco kazilo. Tak doktorka navrhla, že můžeme zkusit ještě toto. Ale moc šancí tomu nikdo nedával. Takže takový nás zázrak 😍
Jsem ráda, že čtu dobré konce hned po první injekci. Protože většinou čtu, že to vyšlo, ale nedopadlo. Já měla první před pěti lety, povedlo se, ale potom ZT. Teď jednu a nic, čeká mě druhá. Cca den po injekci jsem úplně cítila kámen ve vaječníku. Tenhle pocit ale povolil až za 48 hodin, což předpokládám, že způsobila ovulace. Přišlo mi to docela pozdě. Brala jsem pak Utrogestan per od a to byla síla. Brala jsem v 5 ráno, abych byla v 6 schopná vstát a do něčeho nenarazit, jak se se mnou točil celý svět. Večer to bylo horší - nezapomenout vzít nalačno a ještě tak, ať jsem schopná fungovat. MS přišla aniž bych ho dobrala.
Ovitrelle pichnuty asi 16 dc vecer, folikul mel tusim 22 mm. IUI pak bylo provedeno 18 dc a vyslo to. 😊 Byl to druhy pokus s Ovitrelle, prvni byl cyklus predtim a tam uz si nevybavuju, ktery dc atd, IUI v prvni pripade nebylo, ale i tak se castecne podarilo, ale jen biochemicky.
@terezkajahudka Ještě stále čekáš, jak to dopadlo?
@arkapo ahoj no dopadlo to asi takhle (viz. Foto).
Ale nechci se zatím nějak moc brzo radovat protože mi na imunologii vyšlo více pozitivních hodnot v apa panelu. ( Neptej se nevím co to je a v centru teď přes svátky nejsou). Ovitrelle jsem měla píchnutý 11.12. 🙂
@terezkajahudka Takže já ještě negratuluju (přesně vím, jak to myslíš), ale moc ti přeju, aby ty čísílka krásně naskakovaly 😉 Na imunologii ti nedali nic na ty horší hodnoty? Pokud nedali, tak by to nemělo mít vliv. Já mám vysoké NK buňky a když zjistím, že jsem těhotná, tak musím začít užívat kortikoidy.
Teď tady řeším, kdy píchnout Ovitrelle a kdy mít styk. V neděli našla doktorka folikul 15 mm, pak 17 mm. Nevím, jestli byly dva nebo ten první přeměřila. Takže beru, že folikul měl 15-17 mm. Bohužel na další UZV nemůžu jít, takže jsme to odpočítala Mám píchnout v úterý večer a styk mít v úterý večer a středu ráno. Úterý dobrý. Jenže středu zvládneme až kolem 22.hod. Myslíte, že to je takhle celkově v pořádku?
@arkapo doktor mi řekl že doporučuje od pozitivního testu užívat aspirin. Ale byla jsem v lékárně a tam mě zase postrádaly že z toho můžu krvácet. V centru teď mezi svátky nejsou až od pondělí. Takže vlastně nevím co mám dělat. Popravdě jsem se doktora moc nevyptavala protože jsem ani nepočítala s tím že by se to povedlo. Připravoval mě na to že mám spíš cystu než velký fotikul.
@arkapo já si myslím že to v pořádku je. Když bude vše jak má být tak ta spermie si na vajíčko počká. Mě doktor říkal že když v pátek pichneme tak sex v sobotu. 🙂
@terezkajahudka Minule jsme píchli ve čtvrtek dopo a měl být čtvrtek a pátek večer. Teď to vůbec všechno bude jiné. Do teď jsem mívala ovulaci 11.-12. DC a cyklus 25 - 26 dní. Teď byl folikul menší, takže ovulace bude až tak 14. den. Předpokládám, že tím pádem i celý cyklus by měl být delší. Takže zase budu na nervy a nebudu vědět, kdy testovat. Nechci testovat brzo, ať nejsem zklamaná, ale zase nemůžu čekat kdo ví do kdy, kvůli těm kortikoidům. Ale to předbíhám. Teď musíme píchnout a snažit se. Jen mi je divné, že ovulace má být později a mě se zdá, že mám plodný hlen. Mívám ho jen tak tři dny. Teda předpokládám, že to je ono, pak už je sucho.
Ty máš brát Aspirin? To je zvláštní. A řekli to na imunologii nebo hematologii? Máš to ve zprávě? A máš ty výsledky na papíře? Zkusila bych zavolat na jinou imunologii, že tam tvůj doktor teď není a nechceš něco prošvihnout. Měla by jsi to ale mít ve zprávě.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@arkapo aplikuje se pri velikosti 18-20mm,den zalezi na delce cyklu (vetsinou to vychazi 3dny pred ovulaci,ktera by prirozene probehla)