Vaše pomoc s mým hubnutím

jessuela
4. led 2018

Devcatka,

Jsem pul roku po porodu a kilecka ne a ne dolu. Jsem z toho nestastna a strasne me to posledni dobou deprimuje.

Mate radu jak na to? Co jist, aby nas to financne nezrujnovalo nebo jake cviceni k tomu zapojit. Fitko je nemyslitelne. Mam syna 2roky a dceru 6mesicu, tudis je nemam kde dat.

Vubec se v tom nevyznam a potrebuji se sebou neco delat. Rypne si i pritel. Sice podle nej je to legrace, ale me to tim spis nici.

Nejsem nejaka baculka, pouze par kil navic. Pupek, stehna, zadek..

Tak snad se mezi Vami najde nekdo, kdo mi povi co a jak a ja budu moct zase vypadat jak bych si predstavovala - tim nemyslim rocnou miry modelky. Staci mi opravdu par kil, at je trochu zmena.

Diky za pomoc Jessica 🙄

dora13
4. led 2018

80 procent uspechu tvori strava. Vynech pecivo, sladkosti, sladke limonady, dzusy, omez prilohy, neprehanej to s mlecnymi vyrobky, nepij alkohol, jez hodne zeleniny, neprecpavej se na noc a tech par kilo mas dole hned, tim spis, kdyz koukam, ze jsi fakt mladounka🙂 Co se cviceni tyce, cvicit se da i doma, na youtube je asi tak bambilion nejruznejsich videi, jen pozor, ne vsechno je vhodne po porodu, pozor na posilovani primych brisnich svalu, to neni zpravidla takhle brzo po porodu zdrave.

majajaa
4. led 2018

Ja jsem se ridila knihou od Brichace Toma a muzu jen doporucit. Poravdu zmena zivotospravy a slo to dolu.

nat
4. led 2018

Ja mam za 9 m 26 kg dole,jedla jsem i pecivo teda zitne celozrne,prilohy take,cel.testoviny ryze basmati kuskus a jine.Jist vse v malych porcich.Hodne zeleniny> mlecne vyrobky maso 😉A pujde to.Telo potrebuje vse i sacharidy

frydus
5. led 2018

A nezapomeň na pitný režim🙂 Dostatečným příjmem tekutin přestaneš zadržovat zbytečnou vodu a to jsou také kila dolů.

jessuela
autor
5. led 2018

Snad to vydrzim a nepolevim. Vazne chci vypadat zase dobre..

mates133
5. led 2018

Ahoj,ja zacala s poradnyma prochazkama s kočárkem.Svižné tempo.Když byla starší ve školce.Nainstalovala jsem si do telefonu program co počítá kliometry.Obden jsem chodila tak 10km.Trvalo to asi dve hodinky,vešla jsem se mezi kojení.Ted už zase začínám pracovat,není čas a začínám to cítit..

lucy0511
5. led 2018

@jessuela ahoj jestli můžu doporučit tak si stáhni kalorické tabulky na googlplay já je mám a sou úžasné a maj sken čárových kódu a ukážou ti složení a množství kalorii nebo kj v tom produktu 🙂 🙂 🙂

gertha
6. dub 2023

Ahoj, mě vždycky pomohl běh a omezení pečiva. Stačilo běhat 3x týdně asi 5km a každodenní chůze. Prostě k tomu, co nejvíc bílkovin a přirozeného pohybu 🙂