Ahoj.
Snazime se o mimi od července 2018.V srpnu se zadarilo, s MS odešlo. Pak se zadarilo minulý měsíc a zase to s MS odešlo.Po MS jsem byla na kontrole a děloha čistá, vše ok. Teď mám do MS asi tak den. A já přemýšlím, jestli mám ještě nějaký zbytek hcg z minulého měsíce nebo co, tak jsem zkusila více testu. . Mamatesty mi hází pěkný duchy, Max opravdu dušiky a pepino noc. Co myslíte? pepino nic.
@kac9 pro utros jdu v úterý. Když jsem volala na gyndu tak mi sestra říkala že podle těch posledních měsíčku a po ty kontrole už to žádné zbytkové HCG nebude. No tak se nechám překvapit. Právě jsem zmatená z těch Maxu jak je všichni vychvaluji jak pěkně ukazují a mě ukazují slabeji než mamatest
Carka tam je akorat 21.2. Zbytek jsou rysky. Ty carky musi byt vic u sebe. Testuj az po vynechani, nebo si kup jiny.
Zbytkove hcg to uz 100% neni. Na mamatestu je celkem pekna carka. Drzim palce.
@veronika8808 Je fakt, že já měla raději Maxe, mamatest mi vždy hrozně vybledl, ale to je asi o tom, co vyhovuje konkrétnímu člověku, jinak dusika máš na obou mama... je dobré je přiložit k sobě, aby bylo vidět, že je čárka ve stejném místě a u pepina se dělá čárka hodně nízko 🙂 za mě je to na dobré cestě, držím palce 🍀
@kac9 ahojky. Tak se nám zase zadarilo a hned jak byla carka na testu jsem volala doktorce. Od pondělí beru utrogestan. Je to opravdu začátek, 4+6 ale na testu konečně pořádné čárky. Tak už to snad konečně dotahneme do zdarneho a úspěšného konce 🙏
@makronka222 to nejsou rysky. Pokud by byly, tak by mym ryskam bylo už 14tt 😉
@veronika8808 Juuu, tak to moc gratuluju 😍 já jsem dneska už 14+5tt letí to jak blázen 😊 také jsem brala utrogestan, pak i silnější prášky, věčný strach po dvou potratech.. teď už pomalu začínám věřit 🙏 tak hodně štěstí a příjemné těhotenství bez problémů přeji ❤🍀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, pepinem se teď vůbec neřiď, má hrozně málo barviva, ukazal mi až když na ostatních testech byla dálnice 😁 testovat a porovnavat různé testy je hloupost, každý test má jiné množství barviva a jinak se vybarví... ale zdá se mi, že mamatest sílí, takže bych šupajdila k dr pro utrogestan 😊