Zdravím holky. Tuto středu jdu ke svému gynekologovi na vnitřní ultrazvuk, protože ten přes bříško nemá. Myslíte, že tam už půjde vidět pohlaví? Nechce se mi čekat necelé dva týdny na triple test a břišní ultrazvuk. Děkuji za všechny příspěvky.
@777anonymka777 mě dr vnitřní ultrazvuk nedělala od 10tt a pohlaví mi řekli na prvním screeningu ve 13+1
@777anonymka777 v 15tt jsem uz mela po I.screeningu, ktery se dela pres bricho a pohlavi nam rekli. A u obou (dvojcat) se trefili.
Poznat uz to jde, ale musi byt mimco spravne natoceny. A nejsem si jista, jestli vnitrnim utz pujde pohlavi poznat . V 15tt mi vnitrni utz nedelali, protoze v tehle dobe je mimco uz “velky” a jde vnitrnim utz blbe rozpoznat.
@777anonymka777 myslím, že v 15 týdnu už nic neuvidí, miminko už je dost velký, mě dělal doktor vnitřní ultrazvuk ve 14 tt a byl rád když viděl nožičku, a hlavně to bylo už dost nepříjemný, a dva dny mě dost bolelo břicho...
@777anonymka777 tak mi nakonec dělali už ultrazvuk přes bříško, protože ve vnitř to šlo už špatně vidět...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@777anonymka777 muze ,nemusi..zakezi na miminku a taky doktorovi..me by to doktorka nerekla takle brzo☺️