Ahoj holky,
stala se mi taková věc. Jsem 8 dpo, vím, je brzy na testování, ale zvědavost byla silnější. Cítím tlak v podbřišku, bodání, jsem nafouklá jak balón a nemůžu se dojíst. Tak jsem si udělala test a tam vyšel docela viditelný dušík. Pro zkoušku jsem si udělala druhý test - ze stejného balení, stejné značky a stejné moči a ten byl negativní! Mám raději počítat, že ten pozitivní byl falešný, že? 😔 Nemáte někdo zkušenosti? Za případné odpovědi děkuji! 💐
To jsou Mamma testy? Mne se to take stalo, uplne v zacatku... zkusim dohledat foto. 🙂
@fifinka2020 Takže to nakonec dobře dopadlo? Nene, jsou to nějaké obyč. testy z Teta drogerie.
Ja teda asi vidim i na tom druhym neco, pokud to neni jen ryska
Tak třeba byl ten první dělaný z koncentrovsné moči, třeba ranní, a ten druhý až po něm, takže ta moč už obsahovala míň hcg
To HCG vycucnul ten první test ne 😆 aspoň myslím
@monistrih Ano, jsem ve 20.tydnu 🙂. Ale byl to Mammatest, ktery je jeden z nejspolehlivejsich... Jen proste ten prvni tyden to bylo takove vselijake - nrktery den i "slabnul", az pozdeji to zacalo byt jasne...
@fifinka2020 Tak to moc gratuluji! Hlavně, ať jste zdraví. 🍀 Nám to zřejmě zase nevyšlo, včera jsem si dělala test, dnes digi od Clearblue a negativní 😔 Už jsem asi magor a mám příznaky vsugerované.🤔🤦
@lenkahukelova Tak to mě mrzí a už se zadařilo? Koupila jsem si znova ty testy z Tety, udělala dva za sebou a zase vyšly stejně, jeden negativní a na druhém dušík, dle mě to je ta ryska, takže za mě testy od Sluníčka z Tety NEBRAT!
Ja zase vsude ctu jen chvalu na mamatest,ale na 100% jistotu ti da jen krev 🙂
@monistrih Bohužel zatím ne... mám jeden vejcovod a v říjnu jsem potratila a od té doby nic... Na ty z Tety jsem taky nečetla žádnou chválu...
@lenkahukelova Tak to mě moc mrzí, přeju, ať se brzy zadaří! 🍀
@monistrih Děkuji 😘 snad ano 🙏🏼🍀
@monistrih Holky, nakonec to dopadlo dobře. Testy začaly postupně sílit a včera ukázal digi test + 2-3, takže kdo dopadl jako já, nevěšte hlavu! Zítra jdu k dr., tak snad bude vše v pořádku. Přeji hezké těhulkování, zdravíčko a ať se všem, co si to přejou, brzy zadaří! 🥰🍀✊
@monistrih já to mám takto ,ten spodní je ze 7/7,nahoře dva jsou Sluníčko,dole dva Mamatest ,také nechápu tu sílu ,jednou tak podruhé tak
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@monistrih To není duch ale slabá čárka 😉