Vadný mamatest?

veronika8808
20. pro 2018

Ahoj děvčata.
Snazime se o mimi půl roku.
Tenhle měsíc jsem pozitivni ovu test měla 17DC. Cykly mám 28dni.Vcera jsem měla termín MS. Od rána jsem to na sobě cítila že už dojde.Odpoledne na mě přišel takový nával a bolest v podbrisku jako pokaždé když se mi MS spouští. Místo toho aby se spustila tak mám od toho navalu od včera pořád zvýšenou teplotu a pocit že na mě něco leze (nemám ani rýmu ani kašel). Chtěla jsem si vzít ibalgin nebo paralen ale řekla jsem co když se třeba zadarilo... Tak jsem si dnes ráno udělala mamatest. Při nabihani se téměř okamžitě ukázala zcela zřetelně druhá čárka a já už se radovala ale radost mě cca po minutě zase přešla - carka zmizela. Stalo se mi to prvně. Udělal vám mamatest taky tohle? Přemýšlím, jestli má smysl si koupit ještě jiný test

preiba
20. pro 2018

Tak to se mi nikdy nestalo, ale co tak čtu, tak ty mama testy jsou dost vadný. 🤷‍♂️

leniczka23
20. pro 2018

@veronika8808 jo me se to stalo..ja bych pockala a pokud do nedele ms neprijde zkusila bych dalsi. Drzim palce

veronika8808
autor
20. pro 2018

@leniczka23 a bylo z toho tehu? :D

michaela19911991
20. pro 2018

@veronika8808 mně u prvniho taky čárka po zaschnutí zmizela (ale byl to spíš duch) a těhotná jsem byla.

veronika8808
autor
20. pro 2018

Zajedu si do lékárny pro jiný test a uvidím. Když nic tak si vezmu alespoň ibalgin. Je to docela otravny od včera neustále 37.5 😣

leniczka23
20. pro 2018

@veronika8808 nene nebylo. Kdyz tehu bylo carka zustala.

sudylichozrout
20. pro 2018

U MT je to normální, jak moč stoupá a rozvíjí se barvivo, tak to tam udělá čáru, která postupně mizí. Když se obarví celé pole, vyrýsuje se kontrolní čára a na místě testovací se pak buď objeví také čárka, nebo se neobjeví nic, pole se vybělí a hotovo.

veronika8808
autor
20. pro 2018

U MT se mi to pravé stalo poprvé. Asi tak před hodinou jsem na záchodě cítila houby :D Zkusím ještě jiný test a uvidím. Buď tam něco bude nebo prostě na mě opravdu jen neco leze :D

lotta1234
20. pro 2018

O kazdej znacke tehotenskeho testu si na internetovych diskusiach precitas, ze robi falosne pozitivne vysledky :D Kup si 2 rozne znacky a skus urobit az po termine MS.

sudylichozrout
20. pro 2018

@lotta1234 testy malokdy delaji falesne vysledky. To by musel byt vylozene vadny kus. Je to chemie, test reaguje na hCG. A to bud je, nebo neni. Vetsinou holky testuji predcasne a a) test zachyti biochemicke tehotenstvi, ktere skonci s lehce opozdenou menstruaci, b) test zachyti zvysenou fyziologickou hladinu hCG pred menstruaci u netehotne (casto pidi duch, nekdy i po limitu).

lotta1234
20. pro 2018

@sudylichozrout Mne tiez test nikdy neurobil falosny vysledok. Ale kym som sa rozhodovala, aky si kupit, presla som si prave diskusie a na kazdu znacku testu sa najde nejaka, kde o nom tvrdia, ze robi chybne vysledky...Tak som prisla do lekarne, opytala si z kazdej znacky, co tam mali a hotovo.

veronika8808
autor
21. pro 2018

@leniczka23 no tak dnes ráno z první návštěvy wc jsem dělala Maxe. Po zaschnuti slabounky duch. Při další návštěvě wc jsem udělala i ten druhý jestli tam bude taky a nic. Tak stále čekám

sudylichozrout
21. pro 2018

@veronika8808 No, nezbývá než čekat. Pokud dobře počítám, jsi dnes 13 DPO. To už by něco být vidět mělo. Někdy se může stát, že menstruaci posune i viróza či nachlazení.

vendelinka08
21. pro 2018

@veronika8808 ale to neni vadny test..kdyz to barvivo nasava..tak to vypafa jako carka ale jak postupuje dal..tak kdyz tam hcg neni tak proste neni a nezustane tam nic..nejsou to vadne testy...jen ocekavas neco co tam ted neni...

katule1990
4. led 2019

@veronika8808 Narazila jsem na tuto diskusi a zajímalo by mě, jak to dopadlo 🙂?

veronika8808
autor
4. led 2019

@katule1990 ahoj. No nic z toho nebylo :D

katule1990
4. led 2019

@veronika8808 Ahoj, to je škoda. Každopádně děkuju za odpověď a držím palce v dalším snažení, ať to brzy vyjde 🙂!

veronika8808
autor
5. led 2019

@katule1990 snažíme se od července. V srpnu se zadarilo ale odešlo to s menstruaci. Teď musím na konizaci čípku takže budeme muset počkat :(

katule1990
5. led 2019

@veronika8808 My se snažíme už přes rok a půl, žádné děti nemáme. Věřím, že budete mít štěstí dříve, navíc, když se zadařilo, tak je to pozitivní, že spermie umí vajíčko oplodnit, jen se zrovna nepotkala ta správná dvojice 🙂. Konizace je na prd, držím palce, ať jde vše hladce a až se budete moct zase snažit, tak ať se brzy zadaří 🙂.

veronika8808
autor
6. led 2019

@katule1990 Dekuju 🙂 No vím, že to nic není ale i tak mám obavy z narkozy 😀