Dobrý den, dotaz jako z Bravíčka, nicméně …
Mám dvě děti 20 měsíců od sebe. Zkušenosti s otěhotněním teda mám 😀, ale …
Tento měsíc mi meškala ms o 4 dny, což nebývá obvyklé…
Měla jsem i takový zvláštní vnitřní pocit..
No, udělala jsem si mama test.. vlastně hned 4, testovala jsem dva dny po sobě.
Všude duch, u jednoho bych řekla více než duch.
Jiný test značky z Dr. Maxe ale úplně negativní.
Sex probíhá s ochranou až před úplným koncem, jinak jsme bez ochrany..takže ano, těhotná být můžu, ale dotaz zní:
Měl ještě někdo nedávno tolik falešně pozitivních testů ?
Ms se dostavila. Byla sice o dva dny kratší, ale jinak bych řekla v normálnu.
Díky
@marketanovakova14 testované při 4.dnu zpoždění
@lucpop94 Nejsou falešně pozitivní testy...jen u někoho to odejde s ms...
Pokud se ms dostavila po těchto testech, tak to mohlo byt biochemické
@lucpop94 tonje klasicky pozitivní test . Odešlo to s ms. Mamatest mne nikdy nezklamal . Jsou ženy které mají stabilně zvýšené hcg kolem hladiny 10-15 ..a to už test reaguje . Takto mi to vysvětlil Dr na Bulovce . Žádný jiný důvod k čárce na testu není než hcg . Může se stát že nádor v těle může ovlivnit výsledek . Ale tak známé své tělo . Není falešné negativních testu .
@lucpop94 prijde mi to cele divne. jako navstivila bych v tomhle pripade doktora.
@vlasta1981 i cysta může upozornit na testu a některé léky hormonální ještě k tomu co jste napsala
Tohle mi přijde jako vadný testy.
Jsou vadné.
@vlasta1981 nemůžu souhlasit. V poslední době se testy zhoršily. Dřív byl mamatest jeden z nejlepších testů, teď patří mezi nejhorší testy.
@vlasta1981 to ano, ale v tom případě by byly pozitivni i ostatní testy… nebo ne?
Jsou hlavně totálně rozmočené.
@lucpop94 ano já měla úplně stejný problém. Mamatest slabá čárka. Spíše tedy duch tak mě to vylekalo. A další den sem pořídila test jiné značky a jasně negativní. Takže za mě mamatest nee. Kdybych někdy potřebovala testovat tak rozhodně ne touhle značkou🤔. Přitom hodně maminek chválí ale jsou i takové které mají opačné zkušenosti
Já naposled testovala letos v létě, a fakt jsem na žádným testu falešného ducha nenašla. A že těch testů byla fakt hromada, a byly to mamatesty.
Zadne falesne, tady je videt detekce hcg. Udelej test za dva tri dny. Pokud slo o biochemicke těhotenství testy budou ciste. Pokud na nem bude opet duch,sla bych na gyndu, jelikoz by se mohlo jednat i o mimoděložní. Nebo budou silnejsi a bude to normální těhotenství.
Všem mockrát děkuji za odpovědi.
Mama testům se vyhnu obloukem.
Dnes jsem udělala kontrolní test od Dr. Maxe do proudu moči a negativní.
Mějte se krásně!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lucpop94 Já osobně takového ducha měla na mamatestu, ale bylo to před ms. Kolikátý den po sexu nebo po ovulaci jsi?