Ahoj holky,
ačkoliv mám za sebou více než roční užívání Utrogestanu, vzhledem k plánovanému IVF mi nyní doktorka změnila užívání z bezproblémového polykání na vaginální podání 1-1-1.
Je to pro mě nové, proto jsem se chtěla zeptat vás, které s tím máte zkušenost, jaké máte s tímto zaváděním praktické zkušenosti? Co se týče účinnosti, je mi to jasný, ale jde mi o normální fungování přes den, např. zda musíte nějakou dobu po aplikaci ležet, po jaké době je vpohodě jít na záchod, musely jste nosit intimku apod.?
Děkuji moc za reakci! 🙏🍀
Taky jsem zaváděla po IVF až do konce třetího měsíce těhotenství. Ráno jsem zaváděla ještě než jsem vstala, v poledne v práci na záchodě, večer když jsem si šla lehnout. Vem si intimku, budeš mít trochu výtok. Fungovala jsem normálně co mi těhotenství dovolilo. Přeju hodně štěstí.
Ahoj, tak večer je to jednoduchý, těsně před spaním a jít si hned lehnout. Ráno mám nastaveného budíka o 30 minut dříve, než vstanu, zavedu a jdu si ještě lehnout. V poledne ho neberu, ale četla jsem, že kdo nemá v práci možnost po zavedení si lehnout (asi většina) tak v poledne ho polyká. Zkus se zeptat Dr, zda bys ho mohla v poledne místo zavádění polykat, pokud ti to nedělá problém. Každopádně intimku určitě ano.
@mimig doktorka říkala 30 min ležet ,ale já dávám dvě na noc ,to je v pohodě
Já při ivf normálně celou dobu polykala a vyšlo napoprvé.
Holky, moc děkuji všem za rady! 😘🙏
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
tak intimku stopro