Už týden dvě slabé čárky. Zažila jste s dobrým koncem?

31. říj 2019

Ahojky holky,jsem z toho taková nesvá, cyklus začal 7.9 a běžné trvá 33-35 dní. Ovulace odhaduji se mi ale o týden opozdila tzn že přišla 26DC, - jen odhaduji (3dny mě bolely bradavky) do teď jsem o ovulaci vůbec netušila.V tu dobu jsem už v ovulaci nedoufal a s přítelem jsme si užívali života😻 a ono to vyšlo, proč píšu 38DC jsem si udělala TT a bylo to tam jedna čárka a jeden duch,ohromná radost.....ale co mě děsí je to že dnes 45 od MS jsem byla u Dr a ten mi pověděl že nic moc nevidí, možná jen něco co by mohlo být malá dutinka ale může a nemusí....nijak zvlášť se netvářil, běžně vtipkuje a teď jsem jen mračil a studoval obrazovku ultrazvuku, řekl že mám přijít příští týden a prý se uvidí. Z příznaků se mi jen zvětšili prsy, ale žádná nevolnost,žádná bolest prsu,nic... TT si dělám každý druhý den ráno, ale nedošlo k žádné změně, stále jen jedna čárka a druhá je jen slaboučká. Zažila to některá s dobrým koncem? Už jsem jednou po potratu v prvním trimestru a probíhalo to úplně stejně, jakkopírákkopírák..nejprve nic neviděl pak viděl ale bylo to malé a pak konec.... Tak strach je větší.

odula
31. říj 2019

prosím tě... už tu máš hodně vláken. nikdo ti nikdy, v jakékoliv fázi těhotenství, nezaručí, že všechno bude v porádku. I když ti někdo napíše, že měl tyden slabou čárku a všechno dopadlo dobře, tak to vůbec nic v tvém případě neznamená ani nezmění. Stejně jako když ti napíše že měl slabou čárku a nedopadlo to. Opravdu nezbývá nic jiného než čekat. je to nejistota a je to nepříjemný. Chápu. Ale jako matka tří dětí bych ti chtěla napsat, že tahle nejistota už tě nikdy neopustí. jenom bude nabývat jiných podob. 🙂 doufej v to, že všechno bude dobrý, a zkus se nenervovat věcmi, které stejně nemůžeš ovlivnit. Nijak.

radullah
31. říj 2019

Ahoj, mě se stalo to samé, čárka byla stejná asi 10dní, pak trochu zesílila...a pak boužel, přišlo krvácení a ranný potrat, embrijko se špatně uchytilo. V mém případě zřejmě nízkou děložní sliznicí po předchozím potratu v 11tt s revizí (4 měsíce po) ... pokud to nemá dopadnout, tak ať je to aspoň co nejdřív. Držím pěsti 🍀

patmouse
31. říj 2019

Tak ukaz fotky testu. Ale pokud testujes od 38 dc a ted jsi 45 a carka ani trochu nezesilila,tak s nicim dobrym moc nepocitej...

sajjka92
1. lis 2019

U mě též dopadlo spatne.dr mě takto nechal do 12tydne pouze rostoucí Vacek

autor
2. lis 2019

Tak včera mi poprvé vyběhly dvě krásné čárky a dnes se přidala i bolest prsou ,tak už se mi smýšlí optimističtěji, snad 🙏 bude vše v pořádku,moc díky za reakce🙇...

autor
2. lis 2019

@sajjka92 😮

autor
2. lis 2019

@odula děkuji za reakci. Ubezpečuji Vás, že toto je opravdu můj první dotaz. Ujištění nechci, jen jsem se zeptala zda to některá z žen zažila s dorým koncem.

odula
2. lis 2019

Ok. Sorry

autor
4. lis 2019

@odula V poho 😉👋 díky mějte se👋

odula
4. lis 2019

Ty též🙂 ono tady totiž bylo víc podobných dotazů tak jsem se v tom ztratila 🙂