Ahojky holky,jsem z toho taková nesvá, cyklus začal 7.9 a běžné trvá 33-35 dní. Ovulace odhaduji se mi ale o týden opozdila tzn že přišla 26DC, - jen odhaduji (3dny mě bolely bradavky) do teď jsem o ovulaci vůbec netušila.V tu dobu jsem už v ovulaci nedoufal a s přítelem jsme si užívali života😻 a ono to vyšlo, proč píšu 38DC jsem si udělala TT a bylo to tam jedna čárka a jeden duch,ohromná radost.....ale co mě děsí je to že dnes 45 od MS jsem byla u Dr a ten mi pověděl že nic moc nevidí, možná jen něco co by mohlo být malá dutinka ale může a nemusí....nijak zvlášť se netvářil, běžně vtipkuje a teď jsem jen mračil a studoval obrazovku ultrazvuku, řekl že mám přijít příští týden a prý se uvidí. Z příznaků se mi jen zvětšili prsy, ale žádná nevolnost,žádná bolest prsu,nic... TT si dělám každý druhý den ráno, ale nedošlo k žádné změně, stále jen jedna čárka a druhá je jen slaboučká. Zažila to některá s dobrým koncem? Už jsem jednou po potratu v prvním trimestru a probíhalo to úplně stejně, jakkopírákkopírák..nejprve nic neviděl pak viděl ale bylo to malé a pak konec.... Tak strach je větší.
Ahoj, mě se stalo to samé, čárka byla stejná asi 10dní, pak trochu zesílila...a pak boužel, přišlo krvácení a ranný potrat, embrijko se špatně uchytilo. V mém případě zřejmě nízkou děložní sliznicí po předchozím potratu v 11tt s revizí (4 měsíce po) ... pokud to nemá dopadnout, tak ať je to aspoň co nejdřív. Držím pěsti 🍀
Tak ukaz fotky testu. Ale pokud testujes od 38 dc a ted jsi 45 a carka ani trochu nezesilila,tak s nicim dobrym moc nepocitej...
U mě též dopadlo spatne.dr mě takto nechal do 12tydne pouze rostoucí Vacek
Tak včera mi poprvé vyběhly dvě krásné čárky a dnes se přidala i bolest prsou ,tak už se mi smýšlí optimističtěji, snad 🙏 bude vše v pořádku,moc díky za reakce🙇...
@sajjka92 😮
@odula děkuji za reakci. Ubezpečuji Vás, že toto je opravdu můj první dotaz. Ujištění nechci, jen jsem se zeptala zda to některá z žen zažila s dorým koncem.
Ok. Sorry
@odula V poho 😉👋 díky mějte se👋
Ty též🙂 ono tady totiž bylo víc podobných dotazů tak jsem se v tom ztratila 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
prosím tě... už tu máš hodně vláken. nikdo ti nikdy, v jakékoliv fázi těhotenství, nezaručí, že všechno bude v porádku. I když ti někdo napíše, že měl tyden slabou čárku a všechno dopadlo dobře, tak to vůbec nic v tvém případě neznamená ani nezmění. Stejně jako když ti napíše že měl slabou čárku a nedopadlo to. Opravdu nezbývá nic jiného než čekat. je to nejistota a je to nepříjemný. Chápu. Ale jako matka tří dětí bych ti chtěla napsat, že tahle nejistota už tě nikdy neopustí. jenom bude nabývat jiných podob. 🙂 doufej v to, že všechno bude dobrý, a zkus se nenervovat věcmi, které stejně nemůžeš ovlivnit. Nijak.