Už je to skoro rok a stále se nám nedaří otěhotnět

suzza
28. dub 2012

Ahoj holky, taky už se snažíte cca půl roku až rok a pořád nic? Začínáte zvažovat objednání do CARu? Přidejte se.

blondatabruneta
29. dub 2012

@suzza ahoj 🙂 my se snažíme 10 měsíců a pořád nic... měla jsem na 3 měsíce utrogestan na upravení cyklu, protože si MS dělala, co chtěla a teď to zkouším bez něj.. jestli to tento měsíc nejvyjde, tak přijde na řadu spermio... ☹

tedynka
29. dub 2012

@suzza Ahojky, my se snažíme 8 měsíců a taky stále nic......už jsem to konzultovala s doktorem a ten mi řekl, že to není ješt tak dlouho, že máme počkat min. do roka a pak přijít pro žádanku na spermio....

suzza
autor
30. dub 2012

@blondatabruneta
@tedynka
Ahoj holky. My se snažíme od loňskýho léta. U doktora jsem ještě nebyla, chci počkat tak ten rok (slyšela jsem, že málokterý doktor se tím dřív zabývá), ale už se pomalu smiřuju s tím, že tam budu muset. I když někdy mám optimistickou náladu, že si říkám, že to zas až tak dlouho není, že kolika lidem se to zadaří až po delší době, a někdy mě chytne zas blbá nálada a bojím se, že je něco v nepořádku. Ale musím uznat, že aspoň jsem se za těch několik měsíců zklidnila, dřív jsem na mimčo myslela kudma jsem šla, teď už jsem trošku klidnější. Máte to podobně?

kamino
30. dub 2012

@suzza Já bych po vlastních zkušenostech nejdřív zjistila,zda máš vůbec ovulaci. Pozor,ta nemusí být i při pravidelných cyklech. Měřit teplotu si muzes,stejně graf s BT si asi v CAR potrebovat. Tak si i muzes spolehlivě určit plodné dny. Za zkoušku nic nedas😉 drzim palce.

suzza
autor
30. dub 2012

@kamino BT měřím, podle teploty by ovulace probíhat měla. A tobě se zadařilo za jak dlouho?

kamino
1. kvě 2012

@suzza Vlastne hned. Jak jsme srovnali stitnou, tak jsem sla do Pronatalu, tam zjistili jeste nejaky zanet,to byl prelom srpna a zari,pak stimulace,20.10.prvni IUI a v listopadu //. Byla to silenj rychlost,ani jsme to necekali.

radkakros
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
radkakros
Odpověď byla odstraněná
Zobraz