Ahoj, prosím za jak dlouho od vysazeni utrogestanu se Vám dostavila MS?
Ze zacatku do 3 dnu, nyni 4-5 den 🙂
Ahoj, taky se rada pripojim s dotazem… zda mohu? 🙂 taky jsem dostala od doktorky utrogestan, měla bych ho brat od ovulace do termínu MS, pokud ale najdu dvě čárky v termínu MS, mám pokračovat v brání. MS mám dostat zítra, dnes ale na testu bílo. Jsem 12 DPO a pořad tak trochu doufaaaaam, ze by se dvě čárky mohly objevit… 🤨 Tak se mi ten utrogestan nechce úplně prestat brat.. Je to tedy tak, ze pokud budu brat stále, tak MS nepřijde? 😊 Děkuji za odpověď 🙂
@amalka2981 ahoj,ano pokud ho nevysadim má nedostaneš ,takže když ho vysadis třeba ještě dnes menzes bys měla dostat do soboty nebo neděle .Také to tak mám napsané 🙂
@isabellacheerful Ahaaa, tak takhle to je 🙂 A myslíš, ze něčemu vadí, když bych ho brala ještě třeba o den déle? Máme jet na víkend na dovcu, tak bych si to aspoň naplánovala na tu neděli 🙂 Já jsem včera po sexu pravé trosku růžově zaspinila, tak jsem nevěděla, jestli už se třeba nerozjizdi MS, ale dnes zatím nic :-/
Chodila mi MS do 24 h po vysazení. Termín MS jsem si tím normálně regulovala, o ten jeden dva dny se to nezblázní.
@amalka2981 no pokud ti nehlídá Mudr délku cyklu asi ano ,ale natáhnes cyklus o několik dní.Jako popravdě nevím já ho vždy brala jak mi řekli lékaři.Ale je to na tobě 🙂
@isabellacheerful a stalo se ti, že MS vůbec nepřišla?
@janousek26 stalo asi dvakrát ,beru ho přes rok ....pak vždy na krev na HCG a pak vyvolavacka.
Otěhotněla jsem v únoru až po stimulaci ovulace a l tomu i ten utrogestan.
Já totiž nemela nikdy ms ani ovulku takže mě to vše museli navodit uměle.proto utrogestan.🙂
@isabellacheerful já jsem právě v prosinci měla mimoděložní a vzaly mi levý vejcovod 😔 a od té doby mám nepravidelnou MS a dlouhé cykly, tak proto se ptám 😉
@janousek26 a jak dlouho ho bereš? On by ti to měl srovnat.
To je mi moc líto ,bude lépe neboj.My jsme přišly v červnu zas o zdravá dvojčátka ve 20tt Diky lékařům 🖤
Neboj ten utrous ti to srovná já ho dostala právě na vyvolání ms a funguje 🌈✊🖤🍀
@isabellacheerful zatím ho beru teprve první cyklus 🙂 také mě mrzí co se ti stalo 😔😔😔
@janousek26 děkuju,musíme bojovat dál.nic jiného nám bohužel nezbývá.Neboj bude lépe.a i tak otehotnis ani nemrknes neboj .Mám známé s jedním vejcovodem.uvidis .teď buď v klidu z toho utrogestanu on ti pomůže srovnat cyklus a ty si sleduj ovulku a ber vitamíny 🙂
@isabellacheerful děkuji moc 😉 doufám, že se to srovná 🙂 vitaminy beru
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@janousek26 Ahoj do dvou max do třech dnů 🙂