Utrogestan. Za jak dlouho po vysazení přišla MS?

janousek26
30. zář 2021

Ahoj, prosím za jak dlouho od vysazeni utrogestanu se Vám dostavila MS?

isabellacheerful
30. zář 2021

@janousek26 Ahoj do dvou max do třech dnů 🙂

petradt1986
30. zář 2021

Ze zacatku do 3 dnu, nyni 4-5 den 🙂

amalka2981
30. zář 2021

Ahoj, taky se rada pripojim s dotazem… zda mohu? 🙂 taky jsem dostala od doktorky utrogestan, měla bych ho brat od ovulace do termínu MS, pokud ale najdu dvě čárky v termínu MS, mám pokračovat v brání. MS mám dostat zítra, dnes ale na testu bílo. Jsem 12 DPO a pořad tak trochu doufaaaaam, ze by se dvě čárky mohly objevit… 🤨 Tak se mi ten utrogestan nechce úplně prestat brat.. Je to tedy tak, ze pokud budu brat stále, tak MS nepřijde? 😊 Děkuji za odpověď 🙂

isabellacheerful
30. zář 2021

@amalka2981 ahoj,ano pokud ho nevysadim má nedostaneš ,takže když ho vysadis třeba ještě dnes menzes bys měla dostat do soboty nebo neděle .Také to tak mám napsané 🙂

amalka2981
30. zář 2021

@isabellacheerful Ahaaa, tak takhle to je 🙂 A myslíš, ze něčemu vadí, když bych ho brala ještě třeba o den déle? Máme jet na víkend na dovcu, tak bych si to aspoň naplánovala na tu neděli 🙂 Já jsem včera po sexu pravé trosku růžově zaspinila, tak jsem nevěděla, jestli už se třeba nerozjizdi MS, ale dnes zatím nic :-/

lotosek
30. zář 2021

Chodila mi MS do 24 h po vysazení. Termín MS jsem si tím normálně regulovala, o ten jeden dva dny se to nezblázní.

isabellacheerful
1. říj 2021

@amalka2981 no pokud ti nehlídá Mudr délku cyklu asi ano ,ale natáhnes cyklus o několik dní.Jako popravdě nevím já ho vždy brala jak mi řekli lékaři.Ale je to na tobě 🙂

janousek26
autor
1. říj 2021

@isabellacheerful a stalo se ti, že MS vůbec nepřišla?

isabellacheerful
1. říj 2021

@janousek26 stalo asi dvakrát ,beru ho přes rok ....pak vždy na krev na HCG a pak vyvolavacka.
Otěhotněla jsem v únoru až po stimulaci ovulace a l tomu i ten utrogestan.
Já totiž nemela nikdy ms ani ovulku takže mě to vše museli navodit uměle.proto utrogestan.🙂

janousek26
autor
1. říj 2021

@isabellacheerful já jsem právě v prosinci měla mimoděložní a vzaly mi levý vejcovod 😔 a od té doby mám nepravidelnou MS a dlouhé cykly, tak proto se ptám 😉

isabellacheerful
1. říj 2021

@janousek26 a jak dlouho ho bereš? On by ti to měl srovnat.
To je mi moc líto ,bude lépe neboj.My jsme přišly v červnu zas o zdravá dvojčátka ve 20tt Diky lékařům 🖤
Neboj ten utrous ti to srovná já ho dostala právě na vyvolání ms a funguje 🌈✊🖤🍀

janousek26
autor
1. říj 2021

@isabellacheerful zatím ho beru teprve první cyklus 🙂 také mě mrzí co se ti stalo 😔😔😔

isabellacheerful
1. říj 2021

@janousek26 děkuju,musíme bojovat dál.nic jiného nám bohužel nezbývá.Neboj bude lépe.a i tak otehotnis ani nemrknes neboj .Mám známé s jedním vejcovodem.uvidis .teď buď v klidu z toho utrogestanu on ti pomůže srovnat cyklus a ty si sleduj ovulku a ber vitamíny 🙂

janousek26
autor
1. říj 2021

@isabellacheerful děkuji moc 😉 doufám, že se to srovná 🙂 vitaminy beru