Ahoj, mám trochu trapný dotaz, proto anonymně 😳 mám si každý večer zavádět 2 tobolky Utroše a moc mi to nejde. Je možné ho zavést s kapkou lubrikantu aniž by to nějak ovlivnilo účinek a vstřebání léku ? Myšleno tak, že bych tím gelem lehce namazala “cestu” ne tu tobolku 🙈😂
A co ti na tom nejde? 🤣 Ja zavadim 3x denně bez problemu, urcite je lepsi zavadet nez polykat. Radsi bych to nicim nemazala, aby to potom vsechno nevyteklo s lubrikantem
Čapni si rozkroč a musí to jít když se ti tam vleze partnerův úd , taková pidí midi kulička přece nemůže být problém 😁
Problém není velikost ale sucho, myslela jsem že to je jasné 😂 když to tam rvu co to jde tak to akorát bolí a teče krev. Po polykání je mi zle takže to je prašť jak uhoď 🤷🏻♀️
Asi nějaký lepší lubrikační gel z lékárny by neměl vadit. Zkus se poradit s doktorkou nebo lékárnici. 🙂
Tak jsem dala na instinkt a úplně miniaturním množstvím namazala pouze prst a povedlo se jako po másle 🥳😂 pocitově bych řekla ze se dovnitř nic nedostalo takže tobolky by měly být v “suchu” 😆
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Utrogestan muzes i polykat pokud ti zavadeni dela problem.