Ahoj holky, pred 3 mesici jsem mela ZT v 9tt. Vzdy jsem mivala spineni pred MS cca 4 dny. Doktor rikal,ze nedostatek progesteronu mohl i nemusel znamenat ZT. Po revizi 3 cykly zadne spineni,ted uz to zas zacalo,opet 4 dny. Na kontrole mi ted dr. predepsal Utrogestan od 17-27 dne cyklu, s tim,ze pokud se zadari,mam ho brat pro jistotu dal. Posledne se ale tehu ukazalo asi az 30 den. Pokud bych ale znovu otehotnela,tak 27.dne se nemusi nic ukazat,budu tedy 3 dny bez. A spravne po vysazeni muze prijit MS a ja tim muzu zpusobit potize ? Nebo radeji nasadit az kdyz bude test poztivni ? Doktora jsem se nezeptala,napadli me az dnes. A on ma ted tyden dovolenou,tak nevim jestli mam nasadit ten 17. den. Moje ZT bylo od 5tt se spinenim, plod se vyvijel do 9tt,pak uz nic. Diky moc
@cinam diky 🙂. A tys mela nejake obtize ? Ovulaci merim,bejva 14-16 den. Kdyby se posunula vezmu pozdeji i Utrogestan. Ja predtim dostala taky az v 6tt, samozrejme nevim jestli k ZT doslo kvuli nedostatku progesteronu,ale dr.rikal, ze zkusit to muzem,ze to neublizi a kdyby to bylo tim,tak pomuze
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.