utrogestan je lepší ho zavádět nebo orálně? A jaké máte dávkování. Díky moc za odpověď 🙂 jsem z toho zmatená momentálně s snažíme otěhotnět. 😉
taky se snažíme otěhotnět, beru 16.- 25. DC a zavádím 1-0-1
je jedno zda zavádíš či polykáš...spousta žen má problém, když ho polkne - motání hlavy, závratě.čím vyšší dávkování, tím je to horší..vlastní zkušenost...
A také z vlastní zkušenosti, pokud máš sliznici dle dr. ok, není třeba ho brát...Utroš je na případné udržení = zvětšení sliznice..Když to vše zhodnotím, před otěhu jsem ho brala úplně zbytečně.. a dávkování při snažení (pokud ho brát musíš), tak stačí 1-0-1...Zvýšená dávka až při nějakém problému při tehu.
já brala a beru při krvácení v těhotenství - z počátku jsem 3x denně zaváděla a teď již jen 2x denně ..... když jsem měla 3x tak jsem furt spala a měla jsem závratě, teď už je to docela ok. Upřímně mně doktor také neřekl jak ho užívat (jestli orálně nebo zavádět) pouze mi řekl kolikrát denně, v lékárně mi poradili, že v prvním trimestru tento lék pouze zavádět. Jelikož jsem ho musela začít užívat hned a doktor již nebyl v ordinaci, když jsem léky kupovala. Tak jsem mu volala až v době kdy tam byl (o 3 dny později) a naštěstí mi v lékárně poradili dobře. Takže raději se poraď s odborníky, než tady s námi ;)
@jitule1989 Jo to on mi napsal spíš jsem nevěděla jestli to výjde na stejno když ho zavedu.
Zavádění je lepší, alespoň mně to tak říkala doktorka, má lepší účinnost, Ráno a večer jsem zaváděla, v poledne polykala.
Já měla Utroš při druhém dítku na udržení těhotenství a zaváděla jsem 3x denně spodem.Gynekolog říkal,že je to lepší než orálně.Ale měla jsem po něm šílené nevolnosti až do konce 3.měsíce, kdy jsem ho mohla přestat užívat..
No já jsem zvědavá jestli se mi přes to, povede otěhotnět. Mám už takovej pocit, že jsem asi vadná. Bývalý s kterým jsem byla 9 let už čeká dítě a já pořád nic 😒 😒
Polykala jsem 17.-25. den, paradoxně jsem otěhotněla měsíc po jeho vysazení a nasazení kontryhelového čaje 😎
No, tak já to pro změnu nedostala vůbec... pochybuju, že jsem těhotná. Sice mě prsa bolí ale i podbřišek takže myslím že to už dostanu. 😠
Holky tak jsem těhotná 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@makayka ja beru po ivf, zavadim 3 rano a 3 vecer.. tvuj dr by ti mel rict jak ho uzivat