Ahoj kolikátý den po ovulaci jsi berete ( nebo by jste si vzali )
utrogestan? Prosím 🙏
@katherine177 to si dělám taky ovulačni testy kolik dní počkat od pozitivního testu
@nikolaa64 prostě pokud máte ovulaci třeba 12 DC tak Utrogestan začít brát 16-25 DC
@katherine177 právě že mám ovulaci po clostilbegytu až 15 den pozitivní takže jsme 3 dny počkala
@katherine177 z toho magor před třemi dny test pozitivní včera nic A dnes tohle
@katherine177 myslíš že by to mohlo být po utrogestanu po dvou tabletách
@nikolaa64 nene ,nemyslím .
@nikolaa64 tak má se začít 16 DC tak to vychází po ovulaci,ikdyž je pravda ,že ovulace nastává do 24 h,tak bych asi začla 17dc,jeden den nehraje roli.
@katherine177 takže když jsem si vzala včera večer prášek a dneska ráno utrogestan tak mám vynechat teda ještě jeden den
@nikolaa64 když už berete berte dál,ať si to nějak nerozhodite a nezačnete třeba krvácet
@katherine177 dnes ovulační test negativní a bolí mě břicho jako bych to měla dostat MS
@nikolaa64 normálně berte Utrogestan 🙂
@katherine177 děkuji za radu
@nikolaa64 paráda , gratuluji 🍀.
Nemáte zač 😊.
Ahojky holky 🤗 chci se zeptat za jak dlouho po dobrání utrogestanu vám začala menstruace? Dneska 12ty den po dobrání a menstruace pořád nikde. Děkuji za odpověď ❤️
@kackaa91 tak 3 den po dobrání Utrogestanu,na vašem místě bych udělala tt
@katherine177 já ho právě začala brát kvůli upravení menstruace a nezdá se mi že bych to po něm nedostála...takže budu muset udělat TT. Moc děkuji
@kackaa91 není zač
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikolaa64 mě řekla doktorka 16-25 DC,má se začít brát po ovulaci,dělám si ovulační testy.