Ahoj holky. Před třemi týdny jsme byli jsme v Gennetu ( 21+2 tt ). Miminko je v pořádku a Dr. Kulovaný řekl ihned jisté že je to holčička. Teda i já, jako laik jsem poznala že něco chybí. Stalo se vám že Vám v 2. Trimestru řekli jistě pohlaví a bylo to jinak? Mám už nakoupené úplně vše 😁😁
Mě v 16,20,28tt rekli kluka. No a ve 32tt najednou holka 😂nevim kde se stala chyba a zda tam jeste nekde ten kluk bude 😂
@viktorie1517 me ne ale znam dost lidi co nakonec meli opacne pohlavi☺️ Ale podle me se to stava spis naopak😂z kluku se stavaji holcicky😂 ale pak doktor mi pohlavi teda rekl taky uplne na 100% ..mam to potvrzene z krve i
Nejlepší je jít na 3D tam se to pozná určitě 😁😁
Ano rekli mi, ze budu mit chlapecka. Delali mi fotky, pote kontroloval pres 3D. A narodila se holcicka. 😁😁
@markii30 joooo velky prd. Ja mela misto kluka holcicku. Tak jela z porodnice v modrem😁
Ne, od prvního screeningu mi říkali holky a mam dvě holky
Od 18tt doktorka řekla ze je to kluk na 100% byl to obyc ultrazvuk, ale ukázala nám to i na monitoru. Na druhým screeningu jen potvrdili. Na 3D jsme už měli fotky s koulema 🤣🤣🤣
Nám řekli ve 14tt holku, ve 20tt potvrdili a byla to holka
@viktorie1517 mám 2 deti a 2x mi vyšlo. Uz někdy v 10 tt odhalí správně
21 tt určen chlapeček, narodila se holčička 😃 podruhé jsem už nechtěla radši nic vědět
@viktorie1517 Máme 5 dětí a u 4 jsem věděla pohlaví už kolem 12tt a vždy měl Mudr pravdu. S první dcerou jsem si musela počkat až na velký ultrazvuk, do té doby se schovávala. Jinak máme 4 holky a jednoho kluka, pinďoura v tom 12tt sem poznala i já 🙈🤣
Me vysvětlovala, kde je přirození a jak to mají kluci, ukazovala mi to přímo na monitoru. Uz si to samozřejmě nepamatuju, jak vysvetlovala to prirozeni, ale ve 13.tt rikali holčička a ve 20.tt mi rekli, ze to bude na 100 % holka 🙂
U všech našich 3 dětí nám řekli okolo toho 20. týdne a i mi ukázali, kde co mají 🙂
Teď u čtvrtého jsem chtěla překvapeni, ale ukázal se mi sám 😂
Pokud chceš mít jistotu, jdi na určení pohlaví ještě k jinému lékaři, dva by se nezávisle na sobě splést neměli ;)
Záleží tedy samozřejmě i na poloze miminka
@viktorie1517 pokud řekli holčička, je to téměř jisté. U kluka se splést můžou - přimotá se mezi nožky pupečník atd.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ne u holek mi řekni ve 20 TT že to budou holky a jsou a u malého mi řekl doktor ve 13tt že to bude kluk a je 😁