Ahoj prosím vás chtěla jsem se zeptat která klinika je nejlepší a kde na umělé oplodnění
@andrejkabarankova To moc gratuluji 🙂
Já chodila v Praze do Gennetu a dobré
@andrejkabarankova to nám nevadí že je to až v Brně nám jde aby se to třeba povedlo na poprvé a chtěla jsem se zeptat kolik vám to stalo můžete mi napsat na email sasa1977@seznam.cz děkuji za odpověď
Já jsem od Písku a nevadí nám taková dálka hlevne aby nám tam pomohli a povedlo se to třeba i na 1 pokud
Brno, Reprofit, napoprvé.
@andrejkabarankova děkuji za informaci tak to zkusíme s manželem tuhle až se nám to povede tak určitě vám dám vědět děkuji moc
Brno, Repromeda, vše napoprvé. Vešli jsme se do 25000. Měli jsme metodu ICSI, ale zrovna jsem se mohla účastnit nějaké studie, tak jsme to měli levnější, jinak by to bylo okolo cca 30tis.
Nikdo ti nezaručí, že se povede napoprvé. Popravdě, napoprvé se povede jen málokomu. Já byla v Reprofitu, skvělí lékaři, udělali maximum, co šlo. Věřila jsem jim. Patří ke špičkám v této oblasti. Přesto se hned nepovedlo, byly potraty. Úspěšný byly až šestý a sedmý transfer.
Já můžu dát ruku do ohně za IVF Cube. Je to menší soukromá klinika. Jsem tam moc spokojená. IVF nás stálo 20 tis a bylo v tom naprosto vše. Za léky jsem doplácela dohromady asi 150 korun. Měli jsme 17 embryí. Mají i metodu, která zvyšuje šanci na otěhotnění o 9%. A nikdo jiný ji nedělá, aspoň o tom nevím. Já jsem otěhotněla hned na poprvé, bohužel jsem potratila. Otěhotněla jsem pak i na podruhé ale zase se stejným výsledkem. Takže teď řešíme testy a genetiku a kdesi cosi. Ale jinam bych nešla. Mají špičkové vybavení a nejlepší embryoložku v ČR.
@divoska12 Dobrý den,
co se tyče umělého oplodnění, tak bezkonkurenčně nejlepší klinika je na Ukrajině, přímo v Kyjevě.
Spoustu maminek kterém v Čr nešlo otěhotnět tak tam pomohli.
Ahoj mám kamarádku a ta sse domluvila s klukem že ji udelá díte ale ona na něj začala myslet a ted po něm chce penize a aby s ni byl je to správné?
@divoska12 Každému vyhovuje něco jiného a u každého páru zafunguje taky něco jiného. Nemá moc smysl, kdo kam chodil a na kolikátý pokus se mu zadqařilo. Objednej se na konzultaci do několika klinik, třeba v okolí a uvidíš, jak na tebe budou působit. Ty výsledky jsou všude podobné a metody téměř stejné. Bylo by krásné, kdyb všem stačil první pokus... Tak ať se brzo radujete.
@lucik253 ju, krasne dve carky. 😊Kolikaty den po oplodneni jste?
@andrejkabarankova Test jsem delala 10 a 12 den po Ket. Zitra krev 😇
@lucik253 je tak to ja mela 10 a 12 den slaboucke carky. Tyhle dalnice jsou moc vydarene 😊.
@andrejkabarankova Dekuji a snad se bude darit 😍
Za nás brno Unica. Nevím, jaké máte přesně potíže a ani se v tom všem příliš nevyznám, ale podařilo se vše na první pokus. při první schůzce nám dr mimo jiné vysvětlil všechny placené úkony a cena seděla . Bylo to cca 30tis. Hlavně přístup byl perfektní . Všichni doktoři, sestřičky i prostředí bylo moc fajn.
Ahoj holky 🙂 tak hcg 1970, to je dost ne?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A od kaď jsi?