Ahoj holky, moc sem toho tady nenasla. Chci se zeptat vcera sem mela pri vycurani na toaletnim papiru svetle ruzovou a trochu ale fakt jen trochu svetli ruzivy vytok a za cely den to bylo malicko a pak nic vecer a dneska cely den nic a ted jsem na papiru nasla ne doslova cervenou takovou tu vybledlou svetlou cervenou nebo jal tu barvu popsat proste ne cista krev jako v hlenu ale malo tak si rikam je mozne abych dostala ms pet dni driv nez by mela prijit? Vzdy sem mivala cyklus 30-35 dni ale spis tech 30 nikdy jsem to nedostala drive. Vzdy me boleli prsa pred ms nebo v brise lehce a ted nemam zadny priznaky ms jen v dobe ovulace jsem mela citlive bradavky a ted nic. Ale prodelala jsem revizi prvni ms se mi dostavila tyden po sestinedeli tak si rikam mohlo by to byt ze mi ms prijde uz o pet dni drive nebo by to mohlo znamenat uhnizdovani? Mela ste to nektera take tak? Testovat budu az kdyz by se spozdila ale nevim co tohle znamena jestli to mam pocitat jako pocinajici ms nebo uhnizdovani abych si pak mohla pocitat cykli.
Moc bych si prala aby to tentokrat vyslo
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@eliska901 díky revizi se MS může zachovat jinak než jsi byla doposud zvyklá.. Těžko nyní zjistíš co to mohlo znamenat, co ti tím tělo chtělo naznačit. Nezbývá ti nic jiného než čekat zda se MS rozjede nebo zda budeš mít zpoždění a pozitivní test.
Držím palce ať ti to vyjde tak jak si přeješ.