Ahoj prosím dnes mám termín ms před pár dny jsem zkousela pepino test a benu z lekarny a nic negativní.od včera je mi dost nevolno motá se mi hlava a bolí mě prsa.chtela jsem si dnes udělat test ale nemám a bojim se že to bude negativní.posledni MS byla5.2. A ovu byla 20.2nebo 21.2.v tu dobu byl i sexik.tak nevím zda ho udělat.ach jo snad to nikdy nevyjde.
A to čekání je nekonečný, ale zkus se k tomu tolik neupinat a věnovat se sobě: zjisti, co potřebuješ, abys byla v pohodě. Ono to pak půjde líp 😉.
Podle me mas falesne priznaky protoze je proste videt a citit chces.Psychika dela hodne.
@cilkat proč bych měla odpočívat?ja jsem zdravá.pujdu jen tak do města pro test.proc bych měla být zalezla doma jak mola?
Pretoze je ti nevolno a mota sa ti hlava
Proč se bojíte že bude test negativní? Vždyť přece nejde o život, zbytečně se stresujete.Na příznaky v den očekávané ms je brzo. Pokud se snažíte rok až dva tak navštivte centrum asistované reprodukce, když se situace začne řešit tak se psychika docela uklidní. Vím o čem mluvím.
Pokud vám není dobře, zůstaňte doma a počkejte zda MS přijde, nebo ne..pokud ne, muzete udelat test, ale dle mě je zbytečné ho dělat dřív nez 5dni vynechane MS.
Mimochodem je dost vtipne tvrdit,ze jsi zdrava kdyz je yi spatne a mota se ti hlava a mame tu pandemii :D
Píšete, že vám je dost zle a motá se vám hlava. V nadpisu je co mám dělat. Tak se nedivte, když vám někdo něco poradí. Všechny příznaky přece vždycky neznamenají těhotenství 🤦♀️
Přesně, jak píší holky: píšete "motá se mi hlava, je mi nevolno"... To opravdu není popis zdravého člověka. A to vůbec nesouvisí se současnou epidemií - prostě to zní jako tělo volající po odpočinku a to značně hlasitě.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jdeš zítra do práce/někam mimo dům? Pokud ano, tak bych si zítra ten test sehnala a pozítří udělala (ať máš o důvod víc být doma). Pokud nikam ven nejdeš a můžeš odpočívat doma, počítala bych s tím, že je to spíš nějaká viróza, čekala na mestruaci a odpočívala.