Udělat testík?

7. bře 2021

Ahoj prosím dnes mám termín ms před pár dny jsem zkousela pepino test a benu z lekarny a nic negativní.od včera je mi dost nevolno motá se mi hlava a bolí mě prsa.chtela jsem si dnes udělat test ale nemám a bojim se že to bude negativní.posledni MS byla5.2. A ovu byla 20.2nebo 21.2.v tu dobu byl i sexik.tak nevím zda ho udělat.ach jo snad to nikdy nevyjde.

cilkat
7. bře 2021

Jdeš zítra do práce/někam mimo dům? Pokud ano, tak bych si zítra ten test sehnala a pozítří udělala (ať máš o důvod víc být doma). Pokud nikam ven nejdeš a můžeš odpočívat doma, počítala bych s tím, že je to spíš nějaká viróza, čekala na mestruaci a odpočívala.

cilkat
7. bře 2021

A to čekání je nekonečný, ale zkus se k tomu tolik neupinat a věnovat se sobě: zjisti, co potřebuješ, abys byla v pohodě. Ono to pak půjde líp 😉.

zelenaesmolda
7. bře 2021

Podle me mas falesne priznaky protoze je proste videt a citit chces.Psychika dela hodne.

autor
7. bře 2021

@cilkat proč bych měla odpočívat?ja jsem zdravá.pujdu jen tak do města pro test.proc bych měla být zalezla doma jak mola?

kevi1
7. bře 2021

Pretoze je ti nevolno a mota sa ti hlava

madamas
7. bře 2021

Proč se bojíte že bude test negativní? Vždyť přece nejde o život, zbytečně se stresujete.Na příznaky v den očekávané ms je brzo. Pokud se snažíte rok až dva tak navštivte centrum asistované reprodukce, když se situace začne řešit tak se psychika docela uklidní. Vím o čem mluvím.

keksik002
7. bře 2021

Pokud vám není dobře, zůstaňte doma a počkejte zda MS přijde, nebo ne..pokud ne, muzete udelat test, ale dle mě je zbytečné ho dělat dřív nez 5dni vynechane MS.

zelenaesmolda
7. bře 2021

Mimochodem je dost vtipne tvrdit,ze jsi zdrava kdyz je yi spatne a mota se ti hlava a mame tu pandemii :D

palja
7. bře 2021

Píšete, že vám je dost zle a motá se vám hlava. V nadpisu je co mám dělat. Tak se nedivte, když vám někdo něco poradí. Všechny příznaky přece vždycky neznamenají těhotenství 🤦‍♀️

cilkat
8. bře 2021

Přesně, jak píší holky: píšete "motá se mi hlava, je mi nevolno"... To opravdu není popis zdravého člověka. A to vůbec nesouvisí se současnou epidemií - prostě to zní jako tělo volající po odpočinku a to značně hlasitě.