Tt v den očekávané ms. Co myslíte?

17. črc 2021

Dobry den chtela jsem se jen zeptat dnes mam termin ms vcera odpoledne jsem zkusila test ten samy a byl negativni vubec nic ani 👻👻 tak jsem zlusila dnes z ranni moci viz foto a mozna neco vidim ale nevim co myslite vy?ovu vubec nevim kdy byla.minula ms byla opozdena cykly jsou trochu delsi cca 30az 35 tudiz ovu se musela posunout.nezlob te se ze zase test

berta3
17. črc 2021

Vidím spíš negativní test, počkejte dva dny a zkuste znova,🍀

katherine177
17. črc 2021

Možná tam na té úplně spodní ,vidím náznak ducha

sami28
17. črc 2021

V den ms bych asi čekala víc, moc bych se na to neupinala 🤔

alilali
17. črc 2021

Negativní

autor
17. črc 2021

@sami28 neupinam se vubec divne me boli bricho tak jsem zkusila.ale myslim ze dorazi zase ms.furt bych chodila curat.😀😀

autor
17. črc 2021

@katherine177 take vidim ale jak na to koukam na jinem zarizeni tak nic asi nevidim.

ellyem
17. črc 2021

Nic nevidím.

wendiyk
17. črc 2021

Já tam něco málo vidím, ale zkusila bych jinou značku testu. Mě tento nic neukázal a jiná značka ano.

autor
17. črc 2021

@wendiyk dekuji zkusila jsem odpoledne ale byla hned tam po vybaleni nejaka cervena tecka test je v poradku nic mu neni tak myslim ze je ok ja videla dusika hned ale treba si to jen namlouvam.jeste mam posledni test tak bud zitra rano nebo za oar dni pokud neprijde ta mrcha😀😀

katherine177
17. črc 2021

Tady nic nevidím

autor
18. črc 2021

@katherine177 udelala jsem z ranni moci ale nebylo na nem nic teda nic jsem nevidela a pak na nejkouknu asi za 10minut a mozna duch ale asi ryska

sami28
18. črc 2021

Tady vidím 👻

autor
18. črc 2021

@sami28 ale byl po limitu🤔tudiz bych ho brala za negativni ne

anpineapple
18. črc 2021

Taky vidím 😊 zkusila bych jeste zitra. Měla jsem taky takového těžko vykoukatelneho duch a další den uz to bylo celkem jasne 😇

sami28
18. črc 2021

Já upřímně nevim, myslím, že když je třeba ještě brzy, tak může být viditelnější po limitu 🤷‍♀️. Tak uvidis za den, za dva 😊

nikjean
19. črc 2021

Negativní test.

natysnovec
19. črc 2021

🍀🍀🍀

sirinfirst
20. črc 2021

Na tom posledním testu ducha asi vidím, když se snažím.. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne 🙂

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru