Prosím o názor. Kolik dní od ovulace nevím. Jsem 13 měsíců po porodu a kojim, tudíž jsem ještě neměl MS. Posledních 8 dní mám hroznej průjem a narazila jsem na možnost, že bývá průjem na začátku těhotenství docela casty. Nevím uz z čeho jiného bych to mohla mít. Žádné jiné priznaky třeba střevní chřipky nemám. Tak jsem si dnes ráno udělala tt sluníčko. Nevím jestli třeba dělá tento test falešné duchy, ale mám pocit, že tam něco vidím. První fotky jsou za mokrá a poslední je vyfocena po uschnuti a tam je celkem dobře vidět náznak čárky. Chci jen vyloučit všechny možnosti, než začnu lítat po doktorech.
@tereza4244 Tohle je naprosto ukázkový negativní test. Nechápu, kde všechny (ty a další ženské, co zakládají podobné diskuze na toto téma) ty druhé čárky vidíte.
Tak ono je to totiž líp vidět v realite než na fotce, kde si ještě web upraví kvalitu podle jeho možnosti.
Tak ja jsem asi blazen, ale na te druhe fotce neco vidim 🤔
@makovice88 já taky.
@tereza4244 negativnější test tady snad ještě nebyl 😂
@tereza4244 ja tam teda taky neco malo vidim 🤷♀️ Zkus za dva dnx znova a bude jasno☺️
@makovice88 já vidím na té třetí
Stínek vidím, ale Sluníčku nevěřím, udělal mi rysku. Zkus za pár dní znovu.
@lotosek sluníčko mi udělalo čárku na tt ,také jsem nebyla těhotná (třetí tt úplně dole)
@katherine177 Ten třetí test je vadný, z důvodu přerušované druhé čárky, nikoliv tedy pozitivní.
@katherine177
Já vidím něco na všech třech.. :/
@tereza4244 byly to Intime,Mamatest a Sluníčko,myslela jsem taky , že těhotenství.Hcg v krvi bylo negativní.Doktor mi řekl, že těhotenské testy před ms a v době ovulace dělají duchy a těhotenství to není.
@tereza4244 ten bych řekla negativní na první fotce z dneška a to druhé to bych řekla,že není pozitivní ,je to nějaké šedé
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@tereza4244 Absolutně negativní 🙂