Ahoj holky jaká je vaše zkušenost s tt pepino ? Já si jo delalala ve 4 hod ráno byl tam stinek v 7 se vybavil takto. Nedávám tomu moc naději ale ze by ? Normálně duchy nemivam. Tento cyklus bez pms ani prsa nebolí. Tak týden zpět pobolivani levého vaječníku a začala jsem mít výtok z bradavek. A dnes na me vykouzlí toto. Zitra ráno zkusím i jiný test.
Zkus jiný test a výsledek má být do pár minut, ne za 3 hodiny. Pepino dělá duchy, natož po limitu.
@krisstina93 ano už jsem koupila jinou značku 🙂 zitra zkusím 🙂
Duch tam je krásný 👍😊 uvidíte zítra jestli se ukáže i na jiném testu. Držím palečky.😊
@irisek007 myslím že tam duch je. Zkus za pár dní. Já jsem s Pepino spokojená. Testovala jsem u obou těhotenství,a ukázaly mi správně.
@irisek007 já třeba takto zbarvený už vidím nadějné
Byl to vadný test , dnes jsem zkoušela a bílo. Jsem 33 dc a ms nikde ….. uvidím do pondělí zda se nedostavi.
@irisek007 Nemusel to byt vadny test, ale biochemicke tehotenstvi, ktere skoncilo drive, nez poradne zacalo. hCG vystoupalo tesne nad 10 jednotek a pak zase kleslo. Pri takto nizkych hladinach muze byt rozdil miniduch-bilo klidne behem 12 hodin. Jak klesne hladina pod 10 jednotek, test uz ji nezachyti. Vzhledem k tomu, ze ten test nefunguje na principu vesteni z kavove sedliny, ale na bazi chemicke reakce, tak si troufam tvrdit, ze test nelhal. Jen zenske testuji jak zbesile a vlastne o tom, jak to cele funguje, vedi uplne zeli, takze tady pak ctu, ze ten a ten test dela falesne carky. Nedela.
@sudylichozrout tak se tedy omlouvám ze jsem testovala 32 DC když mám cykly běžné 28 dni….. do teď MS ani nějaký náznak nikde. Myslím , ze kdyby jste se snažila přes 4 roky byla by jste na tom stejne.
@irisek007 mne se neomlouvej. Testovala jsi spravne, jen jsi spatne vyhodnotila vysledek.
Nebyla, uz jen proto, ze vyraz "snazeni" vylozene nesnasim. Ale to je vedlejsi.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@irisek007 takový test jsem taky měla. O dítě jsme se nesnažili a tenhle test mi to ukázal 3x po sobě pak jsem za 3 dny dostala menstruaci