Dobrý den, chtěla jsem se prosim jaky je nejlepší TT? 🙂
@verub1 Za mě Mamatest a testy z Benu lékárny (Livsane) 🙂
Dekuji holky 🙂🙂
Mamatest a digi Clearblue
Děkuji moc za odpovědi 🙂 Dnes je to 10 od oplodnění, hrozně mě bolí prsa, sem tam me boli břicho jako kdybych to mela dostat.Ms mam mit 4.11 plus minus.
@verub1 tak počkej nejdéle do 1.11. 😉
Mě ten z Benu ukázal už 3dny před ms
10 dni od oplodneni a ms az 4.11.? To mi nejak nevychazi. Tech 10 dni od oplodneni beres jako 10 dpo?
Oplodneni bylo 13.10, MS mam pravidelne po 24dnech plus minus, moc se omlouvám jsem v tomto nováček.
Nejlepší je Sluníčko z Teta drogerie.A nepiš oplodnění když nevíš jestli k němu došlo.Lepší je od Ovulace
@verub1 To nějak nesedí. Pokud oplodnění = ovulace byla 13.10., pak další MS nemůže být až 4.11., tedy 23 dní po ovulaci.
Mamatest ,sluníčko, test z mojí lékárny všechno to jsou stejne testy hlavně to musí být ten fialový , je to prostě ten samý jen ho prodávají různých krabičkách
@verub1 Určitě mamatest, a pak když jsem chtěla vědět jak dlouho jsem těhotná, tak digitální clearblue
Alliexpress vždy spolehlive ukazal tehotenstvi, i když z krve byla hodnota nízká, citlivost 10. Žádné duchy ..
@kopretina12345 tento plastoví rád dělá falešnou druhou.Mě kolikrát ukázal docela pěkdou a prd.A 12DPO bych testovala testem citl.10 třeba Sluníčkem z Tety ten je za mě super
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mela jsem ruzne testy a kdyz jsem byla tehotna, tak to spolehlive ukazaly vsechny. Staci testovat az po vynechani ms a ne lovit duchy.