Holky, kdy jste si nejdřív dělali digitální tt clearblue. Děkuji
@fialka444 já dělala hned co jsem viděla na testu slabou čárku, 10 dpo, a ukázal mi 1-2 😊
@fialka444 3dny před MS, s tím, že jsem měla už hezky vidět čárku na mamatestu.
@fialka444 Až když sem si nechala v praci nabrat hcg, abych měla jistotu, ze tam je dost velká hladina na to, si koupit takto drahy test. Kupovala sem ho jenom kvůli překvapeni pro partnera. 🙂 Baterka vydrží jenom den.
@fialka444 také sem dělala 10dpo a vyšlo mi 1-2 😊 pak sem dělala znovu protoze sem chtěla vědět jestli se týdny hýbou a pak sem měla 3+ 😀 ano sem blázen ale po potratech je asi každý 🤯
Ja dva nebo tri dny pred MS, ale chtela jsem aby na testu bylo aspon 2-3 😃 tak jsem se drzela 😃
@teress1215 ty blaho, no já jsem dneska 9-10dpo takže si myslím ze je ještě brzo. Ale na druhou stranu bych to chtěla vědět 😃
@fialka444 já už sem měla na klasickém ducha no 😊 digi byl pro mě takové ujištění jestli mě nešálí zrak 😀
@teress1215 tak brzo jo?😃 tak možná zítra zkusím klasicky proužkovy ráno, ten mám doma
14DPO a vyšel pozitivní, na mamatestu jsem teprve lovila skoro neviditelný duchy. Možná by vyšel pozitivní i trochu dřív, ale nechtěla jsem se zbytečně zklamávat.🙂
@fialka444 no ano, takhle brzo 😀 8dpo, 10dpo, 12dpo 😀 mám jich daleko víc pak už jen sílil a na tom prvním nikdo nic neviděl ale já ano 😀
Ale pokud tam nebude nebuď zklamaná, do ms mas času dost takže se ještě ukazat muže 😊
@fialka444 Asi čtyři dny potom,co mi vyšel mamatest,abych viděla v kolikátým týdnu jsem.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@fialka444 den po vynechání ms, už jsem měla ale pěknou čárku na klasickém mamatestu😊