Ahojte prosím jsem 7 dpo a včera jsem zkusila test viz foto vidíte tam něco?vim možná je brzy ale testuji brzy kdyby náhodou pac se už nechranime 3 roky a pořád nic.tyhle otázky jsou tady denně to se omlouvam nemám kdo by mě vyslechl.dnes asi také zkusím pac prsa mě brni a bolí.co myslíte?neukamenuj te mne možná je brzy.dekuji
@paumerka ja hoodne slabou carku vidim 🙂
No tento test mi ukázal ducha i když sem těhotná nebyla,ale opravdu je brzy,zkus cca 10 DPO obyčejný papírový test např Dr max či mamatest,držím palce.
Jinak zatím na tvém testu nic nevidím 😳
@paumerka a vis stoprocentne ze si 7dpo? ja mela slaby carky uz 9dpo vzdy 🙂
Ale jiný test pozitivní nebyl měla jsme jen tenhle.
@plamenak11 ovu byla 26.4.viz foto
@paumerka pozitivni ovu test ale neznamena ze je ovulace tentyz den, muze byt snad az do 2 dnu od pozitivniho testu, takze 7dpo byt nemusis a muzes byt i min, to by mi prislo ze je zas brzo na to aby tam byla slabounka carka, ale kdo vi, pockej par dni a zkus obycejny papirkovy a pak od stejny znacky zase po dvou dnech 🙂 mne dobre vychazely mamatesty nebo od clearblue jakykoliv test, ten mi ukazal i 5 dnu pred ms, drzim palce ❤️
@paumerka tenhle test dělá falešnou pozitivitu, s dost výraznými čárkami. Bohužel 😕 kup jinou značku 😊
Vidim tam dusika, na 7dpo tak akorat. Moc drzim pesti at sili!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@paumerka Test je negativní, ale to nemusí nic znamenat, opravdu je ještě brzy. Držím palce, ať se na příštím čárka objeví 🙂