Ahoj holky,
predem se omlouvam za anonym...radi bychom 3ti ditko. Ale...prvni decko slo akutnim cisarem pred cca 4 roky, druhe cisarem pred rokem a pul. U obou cisaru mi hlasili, ze jsem mela dost velke srusty (v detstvi jsem prodelala gynekologickou operaci vajecniku, proto srusty uz u prvniho cisare). Ted se snazime cca 3 mesice, vzdy v obdobi plodnych dnu, a nic. Obe dve deti byly na prvi dobrou. No a ted mam strach. Mel to nekdo podobne a otehotnel? Jo a je mi 38 no...
Diky za postrehy.
Ahoj, mám za sebou 4CS. U třetího byla tak tenká děložní stěna, že řízli malou do hlavy. U čtvrtého nemohli malou vytáhnout, trvalo to hrozně dlouho, slyšela jsem zvuky, jako když se porcuje kuře a to stříhali ty srůsty, ale u obou to dopadlo dobře a mám všechny dětičky zdravé 🙂 Poslední skoro v 41 letech.
@aronek a nemela jsi pres ty srusty problem otehotnet? Vsude ctu, ze to muze byt pricina funkcni neplodnosti.
S otěhotněním problém nebyl. Při těhotenství občas nějaký rupl a bolest šílená. Na dítka to ale vliv nemělo. Spíš je pak prostě nemohli dostat ven.
@aronek Moc dekuji ❤
Není zač. Držím palce 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.