Tonoucí se stébla chytá :/. Jaké jste měly silné čárky mimo ovulaci ovu testama?

12misulkq
14. únor 2021

Ahojte holky, víte jak to je tonouci se stébla chytá....
Chci se zeptat- ten kdo testoval ovu testama,jaký jste měli silný čárky mimo ovu, Hlavně po ovu..... mám čas na tt ještě, ale dneska sem si dělala ovu test, ovu podle bt potvrzena 8 dni zpátky..... a mám doma hodně testu, ale DAVID OVULATION TEST sem testovala poprvé takže nevím jak to ukazuje čárky 🙂

fifinka2020
14. únor 2021

Asi te nepotesim, ale pred ms (i 5 dni) jsem mela silnejsi carku na ovu testu nez pri ovulaci 😔. A zvlast pokud nevis intenzitu carky, nic moc ti to nerekne...
Ale ja jsem spis vyjimka, hodne holkam ukazal ovu test tehotenstvi (mne ne), ale jen ze mozne je vse...

12misulkq
autor
14. únor 2021

@fifinka2020 já sem ta co ovu testtehu ukázal..... měla sem posledni a ovu několikrát sem to riskla 😀....... ale ted nevím no... nejedete čas, mám doma hodně ovu testu do toho merim bt....tak mi to nedalo protože se cítím nějak divné... ale to taky muže být pms....:/ spis to dneska tak nějak na mě padlo, proto možná aji taková debilni otázka :/

pajasala
15. únor 2021

@12misulkq tak sem dej fotku.

12misulkq
autor
15. únor 2021

@pajasala tady je, neupinam se na nic nemusí to nic znamenat do m/s ještě par dni.... a s temahle testama nemám zkušenost, proto sem chtěla hodit oko na testy od někoho jinyho

zrzeckas
15. únor 2021

Me vysel ovu pozitivny, kdyz jsem byla tehu. Po ovu byl snehove bily. Pak jsem cetla, ze to muze ukazat, tak jsem to z legrace zkusila a byl v momente jasne pozitivni. Testovaci carka silnejsi nez kontrolni. Ale ted nevim kdy to presne bylo, ale myslim, ze 8 - 10 dni od ovu. 🤔 Na tehu testu byl myslim slaby duch 🤔

pajasala
15. únor 2021

@12misulkq zkoušej dal každý den jestli bude sílit. Pokud ano mohlo by to být tehu

12misulkq
autor
15. únor 2021

@pajasala no mám doma ještě dva tak zkusím třeba zítra.... mám hrůzu z tehu testu.... potom všem zklamání....
@zrzeckas no já měla úplně pozitivní ovu test když sem v den m/s zjistila ze sem tehu a to byly dvojčata takže nemám objektivní porovnání. Protože když sem testovala tak už sem měla v sobě hcg přes 6000....

zrzeckas
15. únor 2021

@12misulkq přeji 🍀🍀ať to vyjde 🍀🍀

kvetuska145
15. únor 2021

@12misulkq ja dělala ovu t testy od 10 dc, protoze jich mam taky hafo a kazdy den byl silnejsi a silnejsi. Kolem 29 dc uz byly dve dalnice☘️ Preji moc moc stesti a silene ti to preju❤️