Ahojte holky, víte jak to je tonouci se stébla chytá....
Chci se zeptat- ten kdo testoval ovu testama,jaký jste měli silný čárky mimo ovu, Hlavně po ovu..... mám čas na tt ještě, ale dneska sem si dělala ovu test, ovu podle bt potvrzena 8 dni zpátky..... a mám doma hodně testu, ale DAVID OVULATION TEST sem testovala poprvé takže nevím jak to ukazuje čárky 🙂
@fifinka2020 já sem ta co ovu testtehu ukázal..... měla sem posledni a ovu několikrát sem to riskla 😀....... ale ted nevím no... nejedete čas, mám doma hodně ovu testu do toho merim bt....tak mi to nedalo protože se cítím nějak divné... ale to taky muže být pms....:/ spis to dneska tak nějak na mě padlo, proto možná aji taková debilni otázka :/
Me vysel ovu pozitivny, kdyz jsem byla tehu. Po ovu byl snehove bily. Pak jsem cetla, ze to muze ukazat, tak jsem to z legrace zkusila a byl v momente jasne pozitivni. Testovaci carka silnejsi nez kontrolni. Ale ted nevim kdy to presne bylo, ale myslim, ze 8 - 10 dni od ovu. 🤔 Na tehu testu byl myslim slaby duch 🤔
@pajasala no mám doma ještě dva tak zkusím třeba zítra.... mám hrůzu z tehu testu.... potom všem zklamání....
@zrzeckas no já měla úplně pozitivní ovu test když sem v den m/s zjistila ze sem tehu a to byly dvojčata takže nemám objektivní porovnání. Protože když sem testovala tak už sem měla v sobě hcg přes 6000....
@12misulkq ja dělala ovu t testy od 10 dc, protoze jich mam taky hafo a kazdy den byl silnejsi a silnejsi. Kolem 29 dc uz byly dve dalnice☘️ Preji moc moc stesti a silene ti to preju❤️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Asi te nepotesim, ale pred ms (i 5 dni) jsem mela silnejsi carku na ovu testu nez pri ovulaci 😔. A zvlast pokud nevis intenzitu carky, nic moc ti to nerekne...
Ale ja jsem spis vyjimka, hodne holkam ukazal ovu test tehotenstvi (mne ne), ale jen ze mozne je vse...