Dobrý den, včera jsem měla nechráněný styk, par hodin na to jsem vypila dvě větší skleničky tonicu a ještě k tomu si večer dala si nurofen. Na internetu jsem vyčetla, že muze mit tonic vliv na uhnizdeni vajíčka a to same i nurofen. O nurofenu to vím, ale měla jsem strašnou bolest hlavy, takže jsem si ho nakonec musela dat, protože nic jiného mi nepomůže. Myslíte že můžu otěhotnet i tak nebo jsem si hodně snížila šanci? Vím, že je to asi blbá otázka, ale mám celkem strach 😢
😂😂😂
To nemyslíš vážně,ne🙈🤦🏻♀️
Ne,myslim,ze otehotnet nemuzes,kdyz si vypila Tonik a jeste vlastne 2 sklenicky. No a ten Nurofen. To vubec,tim si to vse zabila 😂😂😂 Paneboze,kde se na tyhle cicoviny chodi? To pisou na etikete Tonicu? Hm,dobra antikonce. Proc ja do sebe cpu antikoncepci,kdyz mi staci Nurofen 😂😂😂
No nevím ale já četla že tonik v prvním trimestru může způsobit potrat...
Me přijde, že poslední dobou se tu neřeší nic jineho kromě nevěry a pubertálních otázek typu měla jsem sex,můžu otěhotnět?...ach jo,kam ten svět spěje
chinin se v tehotenstvi pit nema, ale ty jeste ani zdaleka nejsi tehotna 🤷🏼♀️ spis si nastuduj, kdy po sexu dojde ke splynuti vajicka a spermie, co se deje potom, kdy dojde k uhnizdovani a kdy se zarodek propoji s matcinym telem.
@klokanka31 Myslim,ze bys ho musela pit na litry. Neni doporucen pro tehotne,obsahuje chinin. A ten muze zpusobovat stahy delohy. Ale jak rikam,urcite to neudela jedna sklenicka. Chinin obsahuje i grep. Vseho s mirou a selskym rozumem 😉 Ovsem autorka neni tehotna.
Tonik s nemá pit v těhotenství kvůli chininu, na otěhotnění to vliv nemá. Uhnizdeni vajíčka probíhá až několik dni po styku, takže tvoje otázka je úplná blbost.
Prominte,ale to se ptate vazne nebo mate pocit,ze je tu malo inteligentnich dotazu 😂
Holky, co že bychom to zkusili bez té ironie a posměšků? Holt občas řešíme početí fakt do zblbnutí, no. Jako ano, ta otázka ukazuje přesně, proč nemáme až tak moc zuřivě googlit, ale pokud tazatelka "aktivně řeší plodnost", děláváme horší excesy, než nějaký dotaz na fóru.
Autorko, nesnaž se celou fázi snažení chovat jako "zodpovědná těhotná" - jen se tím zbytečně vystresuješ. Používej léky, které ti pomáhají, pij pití, které ti chutná, užívej života a snaž se být psychicky v pohodě. Tím dáš "zakládání rodiny" nejlepší start.
@cilkat konečně normální odpověď, děkuji moc, ted se cítím kvůli slečnám tady úplně trapně, že jsem napsala takovou blbost, ale přesně jak píšete, začla jsem googlit a akorát mě to vystresovalo 🙏
A to budes googlit po kazdem jidle,piti? Nevim co budes delat az budes tehotna,kdyz uz se nervujes par hodin po styku. A jestli muzu poradit,pokud trpis takovymi uzkostmi,tak si ty informace hledej nez neco snis ci vypijes,at se pak nestresujes. Jestli se snazis otehotnet,tak vyhledej informace,co je vhodne jist a co ne. Jinak vetsina maminek ti rekne,ze jedly temer vse. Jen vynechat alkohol,koureni,ja bych treba nejedla syrove maso a vejce,nepasterizovane veci. Nekdo neji hermelin. Pozor na nejake bylinky. Ale to je snad vse. Chce to pouzivat selsky rozum a ne googl 😉
Já jsem během prvních šesti týdnů vypila nejvíc ginu s tonikem asi za svůj život, protože mi začal chutnat a měli jsme dvě oslavy. Až potom jsem zjistila, že to vyšlo a teď už jenom čekám, kdy se malej rozhodne přijít na svět. Určitě nedoporučuji pít ani alkohol ani tonik, ale nic se nestalo. 🙂
Na blbu otazku blba odpoved,uprimne,az budete mit deti,budete resit kazdy pupinek kazde kychnuti,kazdou vec?Trochu premysleni a nemusite pak byt tady jen pro smich....
@klokanka31 ale ona ještě není ani těhotná, natož v prvním trimestru
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
🙄🤦