To čekání je hrozné. Je někdo, kdo také čeká?

31. črc 2024

Dnes je to 7-8 dni od ovulace a to čekání je šílené. Již pár dní mám divný pocit v podbrišku sem taková nafouklá trochu mě i podbrisek tlačí bolí, prsa lehce bolí ale to stále neznamená že jsem. Je tu někdo kdo taky stále čeká než přijde čas testování ?

magdaveselkova
31. črc 2024

Já teda nečekám ale čekala jsem 😂... Nevím jak ostatní ale ani u jednoho těhotenství jsem na sobě nic necítila. Naopak, pokud bylo něco takového tak vždy přišla MS. Byla jsem 8x těhotná z toho jsem donosila 2 raubíře. Ale každý to má jiný ♥️ držím pěsti. Jen řeknu takový svůj postřeh... Až když jsem to přestala hlídat, a přestala se sledovat tak jsem byla těhotná 😉. Vím že je to těžké ale nejspíš to tak prostě je, protože to slýcham dost často. Drž se

cilkat
31. črc 2024

Ten pocit znám - u druhého... vždycky to vypadalo, že "jednozanečně tehotentské příznaky" a pak přišla MS ... Mno a pak se jeden měsíc žádné fyzické příznaky nekonaly, ale byla jsme hrozně rozházená emočně (snadno vzteklá, brečela u filmů a tak...) mno a ten měsíc MS nedorazila. ... Manžel si ze mě do dneška dělá legraci, že mi místo těhotenských testů bude pouštět Ledové království a bude to spolehlivější O🙂