Dobry den, chtela jsemse zeprat, zda jste se nektera nesetkala s tim to problemem. Snazime se s pritelem o o miminko. Poslednich 14 dni me trapi tlak v podbrisku, ktery jde az do.konecniku. Take me jakoby tahne pod pupikem. Jsem po třetím baleni Clostiku. Nesetkala jste se s tim nektera, je to docela neprijemne. Dekuji
@erickaf Dekuji moc za odpoved. Jsem rada, ze v tom nejsem sama. Pripadam si pomalu jako hypochondr.. Ja ted taky cekam, zda se menst. objevi. Ale uz tomu ani neverim jsme objednani do Caru na 16. dubna, tak uvidime. Posledni dva dny jsem i ve stejny cas mela zimnici a jsem dost unavena.. Ale to muzu mit i vse vsugerovane.
@misisfilip Nejlepsi je to tolik neresit a nechat tomu volny prubeh. Cim vic se na to budete upinat, tim vic to nevyjde. Kazdopadne moc drzim palecky, aby se vse vyvedlo a bylo vsechno v poradku 🙏🏽
@erickaf Ja vim, mate pravdu. Snazime se rok a pul, a kamaradka to zkusilaje aže vyslo to na poprve. Moc ji to prejubude, aleze fakt ji zavidim... Take Vam drzim palce at to vyjde. Dejte kdyz tak vedet. A moc dekuji za odpovedi. Mejte se hezky 😊
@misisfilip dekuji, urcite si dame vedet 🙏🏽
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@misisfilip ja to mam ted taky, jsem 7my den po Ovitrelle a cekame jestli dorazi ta svinucha cervena. Tlaky v podbrisku az ke konecniku mivam prave celkem casto. Tak jsem zvedava...