Před několika lety jsem měla mimodelozni, vzali mi vejcovod, pak bylo několik samovolnému potratů, tak už sem se na to vypadla. No a včera byl 4 den meskani, tak jsem si udělala test. Bolelo mě v podbřišku tak jak kdyby přicházela MS, ale nic. Teď mám jen tlak na pravé straně kde vejcovod ještě mám, tak se bojím zase toho mimo. I když předtím jsem měla slabší čárky. Teď je mám takové.
@pupisek262014 tohle nebude mimo krasne carky...taky jsem po mimodeloznim a po nem se mi narodily dve deti a ted cekam dalsi , 😉
@4formy je to je krásný, moc gratuluji
@pupisek262014 moc dekuji 🍀
@pupisek262014 Nech se zkontrolovat na gyndě, ale nestresovala bych se...Já taky měla mimoděložní, pak na začátku zdravého těhu mě bolelo břicho jak u ms, později mě furt tlačilo taky na pravý straně (tam kde jsem už vejcovod neměla). A mám z toho zdravou tříletou princeznu 😊
@klokanka31 já mám právě ten tlak na té straně kde ten vejcovod mám, ale tak doufám že to bude v pohodě 🙏 teď sem si dělala ještě tento test, ale furt to nic neznamená to jsem měla i předtím, ale děkuji holky za podporu 😘
Když jsem měla mimoděložní, tak jsem měla čárky hodně slabé, když to bylo v pořádku tak takovéhle. Určitě bych zavolala na gyndu, aby vás objednali co nejdřív to půjde. Moc držím palce 🙏🏼
@luciejonsztova já právě taky je měla poprvé slabé a nesilely, ale pořád mě děsí ten tlak na té právě straně
@pupisek262014 Co si pamatuju, tak u správného těhotenství mě břicho bolelo taky, ale hrozně málo. Tak jako, že mi to nepřekáželo, spíš přesně takový tlak. U mimoděložního mě břicho bolelo víc.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@pupisek262014 zavolala bych k lékaři a domluvila se na nějaké kontrole a uvidíte ono to vše může bejt od toho jak se děloha připravuje atd ...