Ahoj zeny opravdu jsou tehotenske testy od znacky pepino spatne?Ze delaji duchy nebo pekne carky?Ja jsem si ho take koupila mela jsem 5 dni pred ms a byl na nem krasny duch ostatni testy ale negativni,tak ted nevim cemu verit?🤔🤔🤔 Mate fotky testu pepino sem snimi at muzu porovnat.
Ano dělá pokud ostatní jsou negativní tak to těhotenství zatím není vyzkoušela bych ho v den Ms a uvidite mě Pepino udělal čárku a byla to cysta
Za mě bez problémů, měla jsem je pozitivní pouze tehdy, když jsem těhotná opravdu byla.
@lujhu já tam vidím jen jednu čárku...🤷♀️
@anetacoufalova tahle fotka je lepší, to je po zaschnutí
@janadrazdikov za me dušík ✊
Ahojky holky,je možné,že pepino dělá i že je falešně negativní? Menstruaci jsem měla mít v pátek 21.6. A do dneška zatím nic…bohužel ji mám nepravidelnou,cykly kolem 32-34 dni,měla jsem i spoždění týden a taky i 10 dní…myslím si,že test by to i ukázal,ale ten úplně bílý,dělaný 2 dny po termínu MS a pak za další dva dny znova,břicho mám nafouklé,měla jsem i křeče,bazální teplotu jsem měla včera 34,4,ale jsem zvyklá,že třeba 2 dny před MS mám BT 36,8,pak další den třeba 36,6 a už vím,že o den později to klesne na 36,5 a už bude MS a bylo to tak,tak mi nejde do hlavy,že mám nízkou BT a menstruace nikde,může na to mít vliv i ventilátor? Že třeba mi to ukazuje nižší teplotu a mám ji v reálu vyšší a to by odpovídalo proč se ještě nespustila MS,jelikož bych nebyla ještě na těch původních 36,5,ale ukazuje mi to 36,4 skrz ten ventilátor?….ale je to asi i tím vedrem,teďka jsem byla 3 týdny v práci ve sklepě a byla tam klima a pak po těch 3 týdnech ve vinohradu a byl zase pařák a i mě škrábalo v krku a měla jsem rýmu lehce tak asi i skrz to….dekuji
Tohle vypadá jako čárka
@megan291101 Mně to nepřijde jako stín. Uvidíš za pár dní, jestli bude sílit. Držím palce 🙂
@megan291101 udělala bych jiný test pro svůj klid
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mě pepino nikdy neudělal falešnou čárku.
Buď byl test negativní/pozitivní.
Ale mám špatnou zkušenost s mamatesty a testy z Tety 🙂. Tam jsme to zkoušely namočit s kamoskou do vody a vyšla nám slabá čárka :D..
Ale Pepino vždy 100% 💗.