Testování srpen 2020. Ukažte své testy.

18. srp 2020

Ahojte. Která z Vás teď čeká na testy? Nebo už máte po?
Já jsem 28DC (nejspíše 12DPO podle UTZ) a cyklus mám běžně 27-29 (minulý měsíc poprvé 31).
Snažíme se rok a na gyndě jsme dostali čas do října, pak běžíme oba na testy, proto jsem si udělala test právě teď odpoledne a růžový duch se mi ukázal během minuty a pak ještě trošku ztmavnul (na fotce jde vidět méně,asi jako vždy..).
Ukažte své testy nebo napište jak to vidíte tento měsíc, ať se tady povzbudíme 😊

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
18. srp 2020
lentilkah
18. srp 2020

Ahoj, ja jsem taky 28 DC, test jsem jeste nedelala, ale tusim, ze tehotna jsem. Uz par dni mi je spatne stejne jako v predchozich dvou tehotenstvich. Testovat budu asi zitra nebo pozitri.
Jinak u tebe to vypada nadejne, kdyz zkusis test zitra z ranni moci, tak uz by mela byt carka vyraznejsi.

autor
18. srp 2020

@lentilkah určitě zkusím. Chtěla bych počkat aspoň do čtvrtku, ale znám se 🤦‍♀️
Snad to vyjde 😊 dejte vědět, až test uděláte

nicol22
18. srp 2020

Já dneska takto. Ale zkoušela jsem ještě odpoledne Pepino a tam jenom duch. Každopádně jsem teprve 25. DC a do ms mám ještě 4 dny. Tak uvidíme. 😉

autor
18. srp 2020

@nicol22 to vypadá nadějně 😊 držím palce, ať je za 2 dny silnější a MS už nedojde

wewe015
18. srp 2020

Ahoj holky ja mam 17dni po IUI HCG uz mam z krve potvrzeno ale jen 74 do toho jsem v nedeli zacala spinit a v pondeli pul dne krvacela nez mi zvedli davku utrogestanu ted uz jen spinim spis po utreni na zachode tak mam strach jestli se tam mimco udrzelo
Test vypadal 16dni po takto

autor
18. srp 2020

@wewe015 takže test je ze včera, chápu to dobře?
Snad se udrží, držím palce a zkuste test ráno neno zítra ❤

wewe015
18. srp 2020

Ano test je vcerejsi dnes jsem znovu testovala a vypada uplne stejne

autor
18. srp 2020

@wewe015 zkuste počkat do zítřka nebo opravdu nejlépe do čtvrtku. Test by měl sílit co 2 dny. I když sama vím, jak těžké to je

wewe015
18. srp 2020

Zitra jdu po druhe na krev tak se dozvim uz zitra ale mam z toho spatny pocit u prvniho tehu taky z inseminace jsem mela hcg 78 uz 14den po dopadlo to spatne a ted je nizsi a jeste o dva sny pozdeji a navic to krvaceni 😔

hankycka
18. srp 2020

Ahoj holky tak se pridávám. Já mám do ms 4 dny a asi se tam něco klube tak uvidíme 😀

autor
18. srp 2020

@wewe015 zkuste myslet pozitivně ❤ asi se mi to kecá, ale mám za sebou za poslední třičtvrtě rok 3 SP na úplném začátku, takže vím, jak se musíte cítit. Sama se teď bojím

autor
18. srp 2020

@hankycka něco vidím. Počkejte ještě 2-3 dny 😊

flowerstone
18. srp 2020

Já potratila teď v červnu na svoje narozeniny.. po 10 měsících snažení. a před třemi dny na mě vykouklo tohle 🙂 takže po 2 měsíci jsem znova v tom .. asi se neříká nadarmo ze je pohnojino🙂 tak snad se prcek už uchyti.

autor
18. srp 2020

@flowerstone moc mě to mrzí... Ale zároveň hned gratuluji ❤ ať se daří a krásně roste 😊

flowerstone
18. srp 2020

To nic.... bolest byla zavčas zahojena a touto zprávou ještě víc ... dekuju i vám přeju pevné zdraví a šťastný konec ❤️ Neboli začátek 🙂

wewe015
18. srp 2020

Dekuji za oporu a podporu snad to dopadne dobre o miminko se snazime uz 3 roky

flowerstone
18. srp 2020

@wewe015 od te doby co moje znama otěhotněla při komplikacich a to takových ze neměla menstruaci 3 roky.. a doktoři ji řekli ze těhotná už nikdy nebude.. no nedavno se ji narodil zdravi chlapecek .....
věřit v dobro je vždy správná volba ... mějte se krásně 😘

adelafri
18. srp 2020

Tady mam rozdíl 31 DC a 33DC 🙂 dneska jsem 5+1tt 💕

autor
18. srp 2020

@flowerstone také děkuji. Snad už to vyjde 😊

autor
18. srp 2020

@wewe015 my tedy jen rok, ale už to mi dalo zabrat... Neumím si to představit několik let

autor
18. srp 2020

@adelafri to moc gratuluji 😍
Já doufám, že bude sílit. Syn má příští týden 3 roky a chlap by dostal dáreček taky 😁

adelafri
18. srp 2020

Drzim palce 🍀🍀🍀🍀

tez83
19. srp 2020

Holky,tak já teprve lovím duchy...modrý je že včera odpoledne a ten slabsi z dnešního rána...

pajasala
19. srp 2020

@flowerstone ahojky mohu prosím vědět značku toho papirkoveho testu. Děkuji

pajasala
19. srp 2020

@tez83 kolik DPO jsi? Také začínám lovit.

tez83
19. srp 2020

@pajasala dneska 13DPO,dnes bych měla dostat ms.

pajasala
19. srp 2020

@tez83 tak držím palecky ať nedorazí. Já dnes teprve 9 DPO

tez83
19. srp 2020

@pajasala děkuji,budu doufat...a držím palečky i tobě.👍A s těmi příznaky,mě začala bolet prsa a to bylo v pondělí,takže 11DPO,dneska už i podbrisek,ale bt stále relativně vysoko.