Ahojte. Která z Vás teď čeká na testy? Nebo už máte po?
Já jsem 28DC (nejspíše 12DPO podle UTZ) a cyklus mám běžně 27-29 (minulý měsíc poprvé 31).
Snažíme se rok a na gyndě jsme dostali čas do října, pak běžíme oba na testy, proto jsem si udělala test právě teď odpoledne a růžový duch se mi ukázal během minuty a pak ještě trošku ztmavnul (na fotce jde vidět méně,asi jako vždy..).
Ukažte své testy nebo napište jak to vidíte tento měsíc, ať se tady povzbudíme 😊
Ahoj, ja jsem taky 28 DC, test jsem jeste nedelala, ale tusim, ze tehotna jsem. Uz par dni mi je spatne stejne jako v predchozich dvou tehotenstvich. Testovat budu asi zitra nebo pozitri.
Jinak u tebe to vypada nadejne, kdyz zkusis test zitra z ranni moci, tak uz by mela byt carka vyraznejsi.
@lentilkah určitě zkusím. Chtěla bych počkat aspoň do čtvrtku, ale znám se 🤦♀️
Snad to vyjde 😊 dejte vědět, až test uděláte
@nicol22 to vypadá nadějně 😊 držím palce, ať je za 2 dny silnější a MS už nedojde
@wewe015 takže test je ze včera, chápu to dobře?
Snad se udrží, držím palce a zkuste test ráno neno zítra ❤
Ano test je vcerejsi dnes jsem znovu testovala a vypada uplne stejne
@wewe015 zkuste počkat do zítřka nebo opravdu nejlépe do čtvrtku. Test by měl sílit co 2 dny. I když sama vím, jak těžké to je
Zitra jdu po druhe na krev tak se dozvim uz zitra ale mam z toho spatny pocit u prvniho tehu taky z inseminace jsem mela hcg 78 uz 14den po dopadlo to spatne a ted je nizsi a jeste o dva sny pozdeji a navic to krvaceni 😔
@wewe015 zkuste myslet pozitivně ❤ asi se mi to kecá, ale mám za sebou za poslední třičtvrtě rok 3 SP na úplném začátku, takže vím, jak se musíte cítit. Sama se teď bojím
@hankycka něco vidím. Počkejte ještě 2-3 dny 😊
@flowerstone moc mě to mrzí... Ale zároveň hned gratuluji ❤ ať se daří a krásně roste 😊
To nic.... bolest byla zavčas zahojena a touto zprávou ještě víc ... dekuju i vám přeju pevné zdraví a šťastný konec ❤️ Neboli začátek 🙂
Dekuji za oporu a podporu snad to dopadne dobre o miminko se snazime uz 3 roky
@wewe015 od te doby co moje znama otěhotněla při komplikacich a to takových ze neměla menstruaci 3 roky.. a doktoři ji řekli ze těhotná už nikdy nebude.. no nedavno se ji narodil zdravi chlapecek .....
věřit v dobro je vždy správná volba ... mějte se krásně 😘
@flowerstone také děkuji. Snad už to vyjde 😊
@wewe015 my tedy jen rok, ale už to mi dalo zabrat... Neumím si to představit několik let
@adelafri to moc gratuluji 😍
Já doufám, že bude sílit. Syn má příští týden 3 roky a chlap by dostal dáreček taky 😁
Drzim palce 🍀🍀🍀🍀
@flowerstone ahojky mohu prosím vědět značku toho papirkoveho testu. Děkuji
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.