Testovaní před ms. Zkušenosti?

4. lis 2021

Caues chci se jen zeptat testuje tadynekdo pred ms mam tyden pred ms a trochu vaham na test ale myslim ze tam nic nebude priznak bych mozna nejaky mela ale snazim se na to nemyslet ovu vim kdy byla a ms pravidelna moc neni cca 29az 34 dni.tak nevim chteli by jsme druhe ale snazim se nestresovat co se tyce testovani ci jestli otehotnim.

lucii732
4. lis 2021

Ahoj, testování před MS je blbost. I kdyby si tam dvě čárky našla tak to neznamená že ms nedorazí a to si myslím že to je větší stres. Já si třeba dělala test po 5 dnech zpoždění a vůbec nic mi to neukázalo, znovu jsem si dělala po 12 dnech a to uz jsem měla jasný dvě čárky. Takže před MS ti to nic neřekne.

martulka88
4. lis 2021

Testovala jsem 5dnů před MS (cyklus 28dnů - ovulace 14.den) u obou těhotenství a už jsem měla krásně viditelné čárky, žádné lovení duchů. Ale já mohu říci, že je jedno, zda budeš testovat dříve či později, protože nikdy nemáš záruku, že to bude v pořádku. Takže ano, testovat můžeš - buďto tam něco udivíš a nebo nebo ne. Je to sázka do loterie.

veronika111111111
4. lis 2021

Testovala jsem kdyz neprisla ms asi po tydmu mi ukazal test 2 carky, cykly dlouhe 35-40dní

nikjean
4. lis 2021

Počkej na datum příchodu MS. Pokud nepřijde, jasný signál udělat těhotenský test. To je logické pořadí, kterým by ses měla řídit, ne naopak.

jjasmina
4. lis 2021

Testovala jsem 3 dny před ms a bylo to tam ❤️