Caues chci se jen zeptat testuje tadynekdo pred ms mam tyden pred ms a trochu vaham na test ale myslim ze tam nic nebude priznak bych mozna nejaky mela ale snazim se na to nemyslet ovu vim kdy byla a ms pravidelna moc neni cca 29az 34 dni.tak nevim chteli by jsme druhe ale snazim se nestresovat co se tyce testovani ci jestli otehotnim.
Testovala jsem 5dnů před MS (cyklus 28dnů - ovulace 14.den) u obou těhotenství a už jsem měla krásně viditelné čárky, žádné lovení duchů. Ale já mohu říci, že je jedno, zda budeš testovat dříve či později, protože nikdy nemáš záruku, že to bude v pořádku. Takže ano, testovat můžeš - buďto tam něco udivíš a nebo nebo ne. Je to sázka do loterie.
Testovala jsem kdyz neprisla ms asi po tydmu mi ukazal test 2 carky, cykly dlouhe 35-40dní
Počkej na datum příchodu MS. Pokud nepřijde, jasný signál udělat těhotenský test. To je logické pořadí, kterým by ses měla řídit, ne naopak.
Testovala jsem 3 dny před ms a bylo to tam ❤️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, testování před MS je blbost. I kdyby si tam dvě čárky našla tak to neznamená že ms nedorazí a to si myslím že to je větší stres. Já si třeba dělala test po 5 dnech zpoždění a vůbec nic mi to neukázalo, znovu jsem si dělala po 12 dnech a to uz jsem měla jasný dvě čárky. Takže před MS ti to nic neřekne.