Dobrý den vím je to tady denně tak nepište kdo nemá zájem.od včera mám bolesti v podbrisku levý vajecnik ta bolest mi střílí do levé kyčle zkousela jsem večer test ale byl negativní moc sem pila.tak jsem zkusila před chvílí pepino kazetovy a na něm duch jestli se to da tak říct ale podivala jsem se na něj až za cca 12minut takže asi po limitu negativní no ale nedalo mi to a udělala jsem obyčejný papír Pepino viz foto.ale nevím zda tam něco je. Prsa mám trochu bolestivá nic hrozného.jinak ještě že včera je mi často na zvracení ale nezvracím.mam 5 dní do ms co myslíte o tom?myslite že by se mohlo zadarit?jeste jsem zkusila ovu test
A 5 dní do ms je prostě strašně brzo já měla ducha třeba až 2 dny po očekávané ms
Na prvním možná vidím náznak dusika,ale zkus třeba za 2dny
Ja nevidím nic 😏 zkus za pár dní držím palce 🙏🏻
Dnes budu dělat ale asi tam nic nebude jako vždy.dnes mám 3 dny do ms
Podle mě je to individuální. Prvního tehu se mi duch ukázal 15 dni po vynechane menstruaci. Teď jsem znovu těhotná a čárka se mi ukázala 4 dny před menstruaci.
Tak clear blue jsem zkousela a nic ne ten dogital normální jen takže MS dorazí
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mno za prvé neměla by jsi dělat tolik testu nebo se zblazniš 😁 ale to je tvoje věc .... Na testech nic nevidím ale když děláš test před očekávanou ms tak je dělej z první ranní moči