Testování před ms. Myslíte, že by se mohlo zadařit?

8. říj 2020

Dobrý den vím je to tady denně tak nepište kdo nemá zájem.od včera mám bolesti v podbrisku levý vajecnik ta bolest mi střílí do levé kyčle zkousela jsem večer test ale byl negativní moc sem pila.tak jsem zkusila před chvílí pepino kazetovy a na něm duch jestli se to da tak říct ale podivala jsem se na něj až za cca 12minut takže asi po limitu negativní no ale nedalo mi to a udělala jsem obyčejný papír Pepino viz foto.ale nevím zda tam něco je. Prsa mám trochu bolestivá nic hrozného.jinak ještě že včera je mi často na zvracení ale nezvracím.mam 5 dní do ms co myslíte o tom?myslite že by se mohlo zadarit?jeste jsem zkusila ovu test

agneska7
8. říj 2020

Mno za prvé neměla by jsi dělat tolik testu nebo se zblazniš 😁 ale to je tvoje věc .... Na testech nic nevidím ale když děláš test před očekávanou ms tak je dělej z první ranní moči

agneska7
8. říj 2020

A 5 dní do ms je prostě strašně brzo já měla ducha třeba až 2 dny po očekávané ms

miba10
8. říj 2020

Na prvním možná vidím náznak dusika,ale zkus třeba za 2dny

nikolaa123
9. říj 2020

Ja nevidím nic 😏 zkus za pár dní držím palce 🙏🏻

autor
10. říj 2020

Dnes budu dělat ale asi tam nic nebude jako vždy.dnes mám 3 dny do ms

marumarumaru
10. říj 2020

Podle mě je to individuální. Prvního tehu se mi duch ukázal 15 dni po vynechane menstruaci. Teď jsem znovu těhotná a čárka se mi ukázala 4 dny před menstruaci.

autor
10. říj 2020

Tak clear blue jsem zkousela a nic ne ten dogital normální jen takže MS dorazí