Holky dělala jsem si před nedávnem mama test, vyšel lehký duch. Poté večer znova a už negativní. Co myslíte.. Je ještě šance?v den testování MS za 6 dní
To je brzo 6 dní počkat na datum Ms
Dobře, počkám až když nedorazí. Ale myslíte že byl najednou negativní třeba že to bylo testovano večer ? Je to možný?
Byl já testu jen 👻 což může bejt klidně ryska mamatesty to občas dělají
@lencaa11 no tak to u mě už mamatest skončil. Mě to nikdy za celé testování neudělal , tak jsem právě nevěděla . Byla to čárka lehce narůžovělá, myslela jsem ze ryska je spíše šedivá. No nic, tak třeba příště 😁
Tak delala si test opravdu brzo. Nevim jak dlouhy mas cyklus. Ale pises ze sis delala test pred nedavnem....kdyz vezmu ze mas LF cca 14 dnu tak v tuto dobu teprve dochazi k pripadne nidaci. Na testu by opravdu ještě nic nebylo videt.
@klpoiu test jsem dělala cca 9 dpo. Ten vyšel nejdříve slabě a poté večer negativní.
Když máš v podstatě týden do MS, tak je fakt zbytečné dělat TT z večerní moči, to nemá ještě co detekovat.
tak to uznávám že jsem testovala brzo😁 tak uvidíme. Díky za reakce holky
Mamatest nekupovat. Je to zmetek 😁
Strašne brzo. Jak rikam, v tu dobu by teprve dochazelo k nidaci. A co se tyce duchu rano a večer nic. Jde o koncentraci hcg v moci. Po delsim klidovem useku, tedy povetsinou noci , se ho nahromadi vic. Pak kdyz ho delas vecer treba po trech hodinach po wc, nebude tam nic.
Jasně, mám dva dny do MS tak uvidím. Radši už netestuju😀 jj šla jsem tehdy testovat s odstupem dvou až tří hodin kdy jsem šla naposledy na WC.
Myslím u toho večerního testování
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Být tebou počkám s testem na vynechání MS.
Testíky si někdy dělají své a může se jednat jen o risku. Snaž se být v klidu a uvidíš jestli to dojde nebo ne 😉
Dej pak vědět