Ahojte dělala jsem ráno testik horní a pak za 2 hodiny druhý myslíte že je pozitivní?dnes jsme měli sexik tak doufám že to vyjde dnes jsem 17dc dlouhé cykly jsou
@paumerka ano je pozitivní pro jistotu to ještě pojištete zejtra
@luciebelohradska31 fakt super díky moc uvidíme pojistime
Ten spodní už je pozitivní. Doporučuji mrknout na tohoto průvodce: https://silaplodnosti.cz/pro-vas/na-vlnach-plod... 🙏🤰
Ale to je ovulacni ze? Neni uz pozde?
@paumerka v pohodě, já mám ovulaci až 20dc acykly 34
Holky jsem 3 den po ovu a dnes mě tak bolel podbrisek myslela že musím k dr nemohla si sednou lezet stát taková ostra bolest v podbrisku ale fakt hodně.nikdy v životě jsem to neměla.myslite že se mimi třeba zavrtava nebo ze je to s ovulaci.nikdY jsem neměla bolesti po ani před ovulaci.nevim zda to říct správně ale myslím že to bylo od delohy úplně jak kdyby mě tam někdo bouchal.co myslíte?mam si zajit třeba k dr
Já nevím, ale já s takovými věcmi k doktorům neletim. To už musí být, abych tam šla. Ano, ovulace bolí. Kolikrát mám takové bolesti, že si myslím, že mám slepák. To pak přemýšlím, co to je a čekám. A nikdy to slepák nebyl.
Také neletim už je to ok ale mě ovulace nikdy nebolela ani u prvního mimi.a ovu to není když už jsem 3 po
@paumerka ale dle pozitivního testu v pondělí ovulace mohla proběhnout třeba včera, takže ty bolesti klidně mohly být ony. Ale ty to víš nejlíp, jak to máš, to je jen moje teorie. Pokud nemeris teplotu, tak nevíš přesně kdy ovulace byla.
Taky souhlasím. Ovulační testy jen upozorňují, že se zvedla hladina LH hormonu, který spouští ovulaci. Ale jestli ji spustí do 48 hodin, anebo za 10 dní, anebo se to nestane... to nevíme ☹
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.