Ahoj, chtěla bych se zeptat na nějaký zkušenosti ohledně testu plodnosti FertilCheck (viz. foto). Zejména jestli opravdu funguje, tj. mám na mysli zda někomu ukázal pozitivní výsledek a doktor poté skutečně zjistil, že to tak je a naopak. Zajímá mě jestli ukazuje správný výsledky a nebo jestli jsou výsledky testu spíše zavádějící.
Děkuji za odpovědi.
Test jsem zkoušela, vyšel pozitivně, poté mi diagnostikovali syndrom polycystických vaječníků, u kterého je právě takový test falešně pozitivní, bez IVF bych neotěhotněla. Takže za mě ne, znovu bych za to peníze nevyhazovala a šla bych rovnou k doktorovi.
No tak to v tom případě vyšel správně, ne? Když je test pozitivní tak to poukazuje na problém s plodností ...
@hasara33 Tak jinak - vyšel dobře, už si nepamatuju, jak zrovna tenhle test ukazuje výsledek (jsou to asi dva roky), každopádně vyšel "pozitivně" pro mě - pamatuju si naopak dobře, jak jsem si oddechla, že je to dobré. U PCOS je prostě falešně dobrý výsledek u tohoto testu, pokud máš podezření, zajdi radši na hormonální profil k doktorovi.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
📌