Holky prosím kolikátý DPO jsem..příznaky ovu hlen a aj. byly 15 DC a 16dc( první dvruzove) byl pozitivní ovu test 17 DC jsem nedělala .
16 DC bylo 1.7 ...takže pokud počítám dobře tak od posledního pozitivního ovulačního testu to mohlo být 48 hod..takže ovulka vychází na 3.7 +-? S tím že sex byl 30.6, 1.7 a 3.7... ...jaké jsou tam možnosti, TT zatím negat ale asi je to brzy nebo už by tam mohl být duch? Ms má dojit 17.7 😂 děkuji za odpověď
Co je na foto za testy? Ruzove jsou ovulacni a zelene tehu?
Tři dny před ms jsem měla už dost viditelnou čárku
@mmhanka jasné ze záleží kdy byla ovulace. Já třeba ovulovala místo MS 33DC takže po dvoutýdenním vynechání jsem na testu měla miniaturniho ducha. Takže mi vůbec nesedí nález na ultrazvuku s menstruaci. U prvního tehu jsem dva dny po vynechání měla mini ducha po limitu... a i když jsem tehu měla potvrzené tak dálnici jsem nikdy neměla jen silnějšího ducha ale ve srovnání s jinými fakt slabé
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, mám to velice podobné ovu byla 3.7. poznám ji bolelo mě břicho. Ten dne i sex. MS má přijít 16.7. a dnes jsem si dělala test a byl tam již slabší duch. Tak čekám jestli bude čárka sílit nebo dorazí MS 🙂. Držím palce.