Ahoj holky poradíte mi prosím? Mám dva dny do MS už jsem tu psala diskuzi že jsem minulý měsíc vysadila HA a po menzes přišla normálně ovulace. Včera a dnes jsem zkoušela test včera nic dneska se mi zdá že tam něco vidím, zkuste juknout. Vrchní teď ráno spodní včera
@werysek3131 bohužel nic nevidím 😏 zkus ale v termínu MS hned ranní moč a potom 2 dny po MS, protože někdo to hcg nemá tak vysoké aby to šlo vidět před termínem vynechání 😊 já měla ducha ještě 6. den po vynechání, ale už se nedalo pochybovat, že jsem těhotná 😂 teď jsem 33tt
Já vidím na tom mokrem zkusila bych ještě jinou značku.a uvidíš držím palečky
@werysek3131 dr max je za me nejhorší test, zkus mamatest na tom jsem v době, kdy na maxovi nebylo vůbec nic, měla krásný čárky!
@paumerka taky tam něco vidím 😮😆
@pajiskazemlyna to nebyl max, byl to test myslím life a něco ale už nevím přesně
@werysek3131 a zkusíš jiný?
Holky diky moc na reakci 😊
@paumerka NN teď jsem v praci, mám v plánu zkusit zítra.....
Je vidět a jak dlouho je po limitu?
@paumerka cca 3-5min
@paumerka test byl life Light
@werysek3131 hm
@paumerka takže nevím vůbec,pozitivní ovu test byl 27.8
@werysek3131 pokud byla ovu 27.8. je to cca 10DPO a to by na dušíka odpovídalo.. já to tak měla u obou dětí.. 10DPO duch a termín MS až dva dny poté.. držím palce ať je tam 😉
@werysek3131 no vidíš to gratuluji potichu.ja myslím že to vyšlo máš nějaké nevolnosti či bolest?
@dashyyy děkuji 😊
@paumerka podle příznaků bych spíš řekla že mám covid 😆mám rýmu což nemivam Teda.. No a jsem asi jen unavená furt brkam ať se napiju nebo najim tak brknu a je jedno jaké množství i po malé sklenicce vody.. A čeho jsem si všimla že je jinak tak nemám žádný výtok nic, vždy před menzes byl výtok bílý teď mám naprosté sucho vůbec nic. Což mi přijde zvláštní 🤷♀️ale jinak vážně nic
@werysek3131 Mala som takú čiarku ,keď som zistila,že som tehotná. A poobede ,keď som skúsila mamatest už bola čiarka pekne viditeľná a aj na Digi teste bolo 1-2. Bolo to 10DPO. Takže držím prsty ,ja si myslím,že tam // sú. 🍀
@nina004 děkuji 😊
Tak jen hlásím že jsem zkoušela teď odpo test od dr. Maxe 10 vy a ten byl negativní. Tak ještě zkusím ráno a když nic tak bylo jasné že to byl falešný test 🙂
Hod fotku
Vyhodila jsem ho, už ho nemám byl úplně bilej zkusím ráno a hodím fotku 🙂
Hmmm když myslíš
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@werysek3131 bohužel nic