ukázal by mi už těhotenský test pozitivní výsledek po 3 týdnech od styku i když beru antikoncepci?
ano ale leda pokud by byl styk v obdobi ovulace a doslo k oplodneni. a pri spravnem brani HA ani k ovulaci nedochazi.
@gbp děkuji, tím si nejsem jistá protože při antikoncepci ovulace není tak jsem si nebyla jistá, jestli by to test ukázal pokud by i antikoncepce selhala
Kokos, dáš už pokoj? Neustále dokola, tak si zajdi na hcg, pokud se tak bojíš..
pokud by antikoncepce selhala, probehla ovulace a v tuto dobu byl i sex, ve kterem by doslo k oplodneni vajicka, tak pokud uz by to byly 3 tydny od tohoto sexu, tak by test urcite tehotenstvi ukazal.
Antikoncepce neni 100% tak že těhotenství nastat může tělo normálně funguje
@lencaa11 já vím že není 100%, proto se ptám jestli by mi už test ukázal případně těhotenství po 3 týdnech.
lekla jsem se, protože jsem četla příspěvek, kde některé ženy tvrdily, že vůbec neměly pozitivní testy a byly těhotné.
Po 3 -4 týdny by test ukázal
@lencaa11 Diky, za týden si pro klid v duši udělám ještě jeden test a když bude negativní tak těhotná nejsem
Umíš číst návody? 🤦🏻♀️
@mimi1004 vím, jen jestli náhodou tam není duch nebo něco.
Přijde mi to hodně namočené a čárka žádná
@lencaa11 ano, promačany je. Asi mi už totálně hrabe
Ne
@tasimia ďakujem, už naozaj počkám na ms
@tasimia tak dnes je tretí deň a ms stále nemam. Mám ešte počkať?
Mě dojde MS kolikrát až načnu nove plato.. kolikrát druhý den nového plata.
Málo kdy to dostanu v pauze👌.
@tasimia ja mám zatiaľ len krvavý hlien inak nič tak neviem no
Testy máš negativní. A s některými druhy HA se menzes ztrácí a není vůbec. Měla jsem několik druhů, ze začátku jsem to normálně měla a pak se to postupně ztratilo.
@te_reza mám nízkohormonalnu čiže áno to mi je jasné ale beriem ju len 3 mesiac čize sa mi zdá skoro na stratenie menštruácie
@anonym to vůbec nevadí jak dlouho ji bereš. U některých mi skončila hned, u jiných 2-6 měsíců
@te_reza prišla teraz ráno je dosť slaba ale ok prišla
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ano 100%